Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ! ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

«Πρώτη φορά» η κυβέρνηση βρίσκεται σε τόσο μεγάλη αντίθεση με τις κοινωνικές ομάδες που την στήριξαν και το «μέτωπο» αντίδρασης....

λαμβάνει εκρηκτικό χαρακτήρα επιτείνοντας το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο μπαίνει βήμα βήμα ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβερνητική συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.
Τα σχέδια Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό είναι το «φιτίλι» στην «κοινωνική πυριτιδαποθήκη», όπως δημοσιεύει το thetoc.gr, που απαρτίζει πλήθος επαγγελματικών ομάδων και φτιάχνει τους « νέους αγανακτισμένους» που στρέφονται τώρα εναντίον  υπουργών,βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
Η «περιπέτεια» Καμμένου στα χωράφια της Κω
 Ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος στην Κω  όπου πήγε να επιθεωρήσει το hot spot  βρέθηκε να προσγειώνεται σε χωράφι με αγελάδες και ούτε η διμοιρία των ΜΑΤ που εστάλη το πρωί άρον άρον δεν του ενέπνευσε αίσθημα ασφάλειας ώστε να πραγματοποιήσει απρόσκοπτα την επιθεώρησή του.
Είχε προηγηθεί και δήλωσή του Υπουργού Αμυνας σε τηλεοπτική συνέντευξη στις 26 Ιανουαρίου όταν σχολίαζε τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας του νησιού για το hot spot λέγοντας« οι αγανακτισμένοι στην Κω έχουν βάλει 15 πολύμπριζα μπροστά από το μαγαζί τους και φορτίζουν με 5 ευρώ το κινητό του μετανάστη. Όταν πουλάνε το μπουκαλάκι νερό 3 ευρώ και έχουν περάσει 1 εκατομμύριο άνθρωποι, και έχουν πιει δύο μπουκαλάκια την ημέρα, μιλάμε για 6 εκατομμύρια ευρώ».
Γι αυτή τη δήλωση υπήρξε και δημόσιο τρολάρισμα στον κ. Καμμένο με μπουκάλια και πολύμπριζα.Αποδοκιμασίες σε Κατρούγκαλο στην πλατεία Κοτζιά
Δυο 24ωρα νωρίτερα ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος έχει δέκτης αποδοκιμασιών στο κέντρο της Αθήνας ενώ προσερχόταν σε εκδήλωση της Εθνικής Τράπεζας με ομιλητή τον πρωθυπουργό.Η αστυνομία μάλιστα προχώρησε σε μια προσαγωγή για το περιστατικό.

Η πολύωρη ομηρία του Β. Αποστόλου στην Κομοτηνή

Η προσπάθεια του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου να πείσει τους αγρότες ότι δεν κατανοούν ότι οι αλλαγές στο ασφαλιστικό και το φορολογικό είναι για το καλό τους και ότι οι περισσότεροι αντιδρούν είτε επειδή δεν καταλαβαίνουν είτε επειδή είναι ενεργούμενα τον έβαλε στο στόχαστρο.  
Σε πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή οι αγρότες τον εγκλώβισαν επί 12 και πλέον ώρες στο γραφείο της περιφερειακής ενότητας Ροδόπης ενώ σημειώθηκαν και επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις που είχαν σπεύσει για την προστασία του.
Τελικά βγήκε από το κτίριο αφού είχε προσέλθει και εισαγγελέας που ζήτησε από τους αγρότες να απομακρυνθούν.








Λίγο μετά τις 20:00 άρχισε νέος κύκλο έντασης, με τους αγρότες να προσπαθούν να κάνουν έφοδο στο κτίριο. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων προκειμένου να απομακρύνουν τους αγρότες.
Οι αποδοκιμασίες στον Παναγιώτη Σγουρίδη από κτηνοτρόφους στις Φέρρες
Η παρουσία του αναπληρωτή υπουργού υποδομών Παναγιώτη Σγουρίδη στις Φέρες όπου θα ξεκινούσε τις εργασίες του το 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο των Θρακών ερέθισε τους παριστάμενους αγρότες και κτηνοτρόφους. Απαίτησαν να φύγει και μόνο η παρέμβαση της αστυνομίας και των ψυχραιμότερων διέσωσε την κατάσταση

Αποδοκιμασίες κατά Μάρδα και Φάμελου στη Θεσσαλονίκη
Την περασμένη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη αγρότες και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ  ήρθαν στα χέρια κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης ομιλίας του Δημήτρη Μάρδα, καθώς και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελου στη Νέα Ραιδεστό.

Γαλλικά στη βουλευτή Καρασαρλίδου στο μπλόκο αγροτών της Ημαθίας

Νέα και άπειρη σε τέτοια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Φρόσω Καρασαρλίδου εμφανίστηκε στο μπλόκο των αγροτών στην Ημαθία για να διαβεβαιώσει πως κατανοεί τους αγρότες.
Εκεί ήρθε αντιμέτωπη με ένα και μοναδικό ερώτημα: τα μέτρα θα τα ψηφίσεις;
Η βουλευτής προσπαθούσε ματαίως να ανοίξει διάλογο λέγοντας ότι προέρχεται από αγροτική οικογένεια.
«Θα τα ψηφίσεις; Δώσε μας ξεκάθαρη απάντηση» επέμεναν εκείνοι και η όποια συζήτηση κατέληξε με τους παριστάμενους να προειδοποιούν απειλητικά «Ψηφίστε και θα περάσετε καλά, θα τα πούμε, εδώ είμαστε»
Οργισμένοι αγρότες κατά Μ.Κ. Τσαρουχά και Αφροδίτης Σταμπούλη
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, το βουλευτικό γραφείο της υφυπουργού Μαρίας Κόλιας Τσαρουχά και το  γραφείο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  Αφροδίτης Σταμπούλη δέχθηκαν την …επίσκεψη οργισμένων αγροτών και επαγγελματιών της περιοχής.




Μπλοκάρισαν βουλευτές και στο αεροδρόμιο Καστοριάς

Ούτε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς περνάνε εύκολες μέρες.Οργισμένοι αγρότες μπλόκαραν στο αεροδρόμιο της πόλης τους βουλευτές Ολυμπία Τελιγιορίδου και Μίμη Δημητριάδη.
H κ. Τελιγιορίδου πήρε μάλιστα την ντουντούκα αλλά μάλλον δεν κατάφερε να πείσει τους αγρότες.
Τελικά, οι βουλευτές πήγαν με συνοδεία μέχρι τα σπίτια τους.

 Για το φόβο επεισοδίων ακυρώθηκε ομιλία υφυπουργού στην Πάτρα

Η προγραμματισμένη ομιλία του υφυπουργού  Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσου Πετρόπουλουστον Εμπορικό Σύλλογο στην Πάτρα αναβλήθηκε σε συνεννόηση με την Κουμουνδούρου υπό το φόβο αντισυγκέντρωσης.
Συνδικάτα, φορείς και εργαζόμενοι είχαν διοργανώσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Γεωργίου, έξω από το κτήριο του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, όπου θα μιλούσε ο υφυπουργός.
ereportaz.gr

3 σχόλια:

  1. και ακομα λιγα είναι αυτά που σας κανουν, ερχεται......καται-γίδα ''συντρόφια''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πούνε τον Δεσπότη...Παναγιώτη, οι ''αθεόφοβοι σύντροφοι''!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πιστέψατε τώρα όλοι εσείς, ότι ο νόμος του ασφαλιστικού δεν γνώριζαν ότι θα είχε αυτό το αποτέλεσμα; Θέλουν και μας βγάζουν στους δρόμους και στις περισσότερες περιπτώσεις, άλλοτε μας δείχνουν την ισχύ τους και περνάει το δικό τους, πάντα βέβαια με την δική μας ανοχή και άλλοτε όταν θέλουν να σου πάρουν 5, σου ζητάνε 10, εμείς απεργίες, συλλαλητήρια και υποτίθεται κάνουν πίσω και πέφτουν στα 5 και όλοι ευχαριστημένοι. Με τις υγείες μας. Να δούμε αν ποτέ ξυπνήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή