Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΠΑΠ! ΤΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ...


Λίγες μέρες μετά την κοπή πίτας της παράταξης του Δημάρχου Αποστολόπουλου και ελάχιστες μέρες πριν από τη διεξαγωγή μιας από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις του ΔΟΠΑΠ, του "Δρόμου Βουνού Υμηττός 2016", είχαμε μια παραίτηση-βόμβα από τον Οργανισμό!


Πρόκειται για τον Γιώργο Κωνσταντινίδη (φωτό) ο οποίος ανακοίνωσε την παραίτησή του για...προσωπικούς λόγους! Μπορεί μεν ο ίδιος να αναφέρει ότι είναι για προσωπικούς λόγους, αλλά μάλλον δεν είναι τόσο αθώα όσο ανακοινώνεται. 
Ίσως η παραίτηση αυτή σημαίνει πολύ περισσότερα από μια απλή παραίτηση. Ίσως δείχνει το κλίμα που επικρατεί μέσα στην παράταξη του Δημάρχου Αποστολόπουλου. 
Ιδού πώς ο Γιώργος Κωνσταντινίδης ανακοίνωσε την παραίτησή του:

Αγαπητοί συνδημότες & μέλη του Δ.Σ. του Δ.Ο.Π.Α.Π, 
με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω ότι σήμερα το πρωί, κατέθεσα εγγράφως, στον Πρόεδρο του Οργανισμού κο. Μιχάλη Τράκα την παραίτησή από τα καθήκοντά μου, ως μέλος του Δ.Σ. του ΔΟΠΑΠ, για προσωπικούς λόγους. Ο Πρόεδρος, έκανε δεκτή την παραίτησή μου, μετά από τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε. Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω τον καθέ έναν από εσάς ξεχωριστά, για τη συνεργασία και την καλή επικοινωνία που αναπτύξαμε κατά τη διάρκεια των τελευταίων 18 μηνών, στην προσπάθεια όλων μας για βελτίωση των συνθηκών στην καθημερινότητα του Δήμου. Οι συνθήκες είναι και θα είναι δύσκολες, σε όλα τα "μέτωπα" για όλους, αλλά είμαι βέβαιος ότι με πνεύμα συνεργασίας, ειλικρίνειας και ομόνοιας, μπορούμε να πετύχουμε στόχους που πιθανώς να φαντάζουν δύσκολοι. 
Εύχομαι, όπως ευχήθηκα στον αξιότιμο Δήμαρχο και στον Πρόεδρο, καλή επιτυχία στη συνέχιση του έργου σας, με καθαρές και δίκαιες αποφάσεις για το Δήμο και τους πολίτες. 
Εις το επανιδείν, 
Γιώργος Χ. Κωνσταντινίδης

7 σχόλια:

  1. οι καθαρές και δίκαιες αποφάσεις είναι προνόμιο των Δικαστών...κάτι πολύ "μακρυά" από εσάς...οι Οργανισμοί βοηθούν στην χαρτογράφηση και εκτέλεση έργων ανάλογα με το αντικείμενό τους...
    με επιστολές και αοριστολογίες δεν γίνονται έργα και συνεπώς ας μην αναλαμβάνετε εξ 'αρχής τέτοιες θέσεις...
    καλό θα είναι να μείνετε στον ιδιωτικό τομέα και μην εμπλέκεστε με τα Κοινά..
    απλές γραμμές από κάποιον Δημότη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φίλε Γιώργο όχι εις το επανιδείν
    δεν κάνεις για αυτά
    αντίο πες καλύτερα
    άδικο τρέξιμο θα ρίξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον δήμαρχο μας φαίνεται ούτε οι κουμπάροι του δεν τον αντέχουν, πρώτα ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ και τώρα ο ΓΙΩΡΓΟΣ και θα ακολουθήσουν και άλλα. Όποιος έχει λίγη τσίπα φεύγει από έναν ανεπαρκή και επικίνδυνο δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον δήμαρχο μας φαίνεται ούτε οι κουμπάροι του δεν τον αντέχουν, πρώτα ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ και τώρα ο ΓΙΩΡΓΟΣ και θα ακολουθήσουν και άλλα. Όποιος έχει λίγη τσίπα φεύγει από έναν ανεπαρκή και επικίνδυνο δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ωραία και εποικοδομητικά σχόλια, φοβερο επίπεδο συνομιλίας και με βάθος "γνώσεων" (κουμπαριές), το άλλο με τον ΤΟΤΟ και την επικείμενη (θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος) υποψηφιότητα το ξέρεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν έχει χώρο ο Δήμος για καθαρούς ανθρώπους γι' αυτό και φεύγουν όταν αντιμετωπίζουν λαμόγια, απευθείας παράνομες αναθέσεις, ανεπάγγελτους που το μόνο που ξέρουν είναι να ρουφάνε το αίμα των ταμείων και παππούδες (ο και καλά νέος δήμαρχος που θα έκανε ανανέωση). Δυστυχώς πάλι το βρώμικο σύστημα νίκησε κι έφυγε ένας καθαρός άνθρωπος. Καλά έκανες Γιώργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή