Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΟΜΒΑ: ΥΠΗΡΧΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΑ!

 ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!

Επιβεβαιώνεται, όπως φαίνεται το νέο στοιχείο που είχε δει το φως της δημοσιότητας την Κυριακή και ήθελε τον Γιώργο Ρουπακιά να μην φθάνει μόνο του στο σημείο της δολοφονίας αλλά παρέα με έναν άνδρα με ξυρισμένο κεφάλι, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο αυτόπτες μάρτυτρες το επιβεβαίωσαν και ενώπιον της ανακρίτριας του Πειραιά που ερευνά την υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστοτόπου Tovima.gr στη δικογραφία της δολοφονίας του 35χρονου Παύλου Φύσσα περιλαμβάνονται οι καταθέσεις δύο γυναικών, αυτοπτών μαρτύρων του φόνου, οι οποίες ανέφεραν πως ο Χρυσαυγίτης δολοφόνος δεν έφτασε στον τόπο του εγκλήματος μόνος του αλλά με παρέα. Συγκεκριμένα συνοδευόταν από έναν άλλον άνδρα με ξυρισμένο κεφάλι. Μάλιστα, το γεγονός ότι οι δύο κοπέλες δεν γνωρίζοναι μεταξύ τους, προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία στις αρμόδιες Αρχές, καθώς δείχνει ότι μπορεί να τους έχει διαφύγει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο.

Το νέο αυτό δεδομένο είχε πρωτοφέρει στο φως ένας μάρτυρας ο οποίος είχε περιγράψει καρέ καρέ τα όσα προηγήθηκαν και όσα ακολούθησαν της δολοφονίας Φύσσα μιλώντας στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής». Και ο μάρτυρας αυτός έκανε λόγο για έναν άνδρα με ξυρισμένο κεφάλι ο οποίος καθόταν στη θέση του συνοδηγού και ο οποίος το έβαλε στα πόδια μόλις είδε τους αστυνομικούς να πλησιάζουν.

«Τότε, ήρθε η Αστυνομία και αυτοί που τον χτυπούσαν με κράνη άρχισαν να τρέχουν για να φύγουν και είδα ότι βγήκε ένας άνδρας με ξυρισμένο το κεφάλι από τη θέση του συνοδηγού, άρχισε κι αυτός να τρέχει, ενώ ο οδηγός του έμεινε εκεί», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο συγκεκριμένος μάρτυρας.

Πηγή: iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου