Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΜΕ! ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ; ΙΔΟΥ...

 ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΡΟΪΚΑΣ - ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Στις 24 Σεπτεμβρίου το "Δίκτυο Πολιτών Χολαργού-Παπάγου" διοργάνωσε συζήτηση στο Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού την οποία διηύθυνε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης και μίλησαν οι δημοσιογράφοι Γ. Ανανδρανιστάκης, Α. Χριστακάκη, Γ. Κυρίτσης, Β. Ραπτόπουλος, Η. Μαμαλάκης. 
Αυτό που προέκυψε από την εκδήλωση και δεν είναι καινοφανές, είναι ότι όλα τα συστημικά κανάλια είναι βουτηγμένα στα χρέη. Ένα μήνα να σταματήσει η χρηματοδότηση των καναλιών από την Τράπεζα, την επομένη έβαλαν λουκέτο! MEGA, ANTENNA, ALPHA, ΣΚΑΪ, θα κατεβάσουν ρολά έτσι και ο Επίτροπος της τρόϊκας που δίνει εντολή για τη χρηματοδότηση των καναλιών, κλείσει την στρόφιγγα! Κι ενώ για την Ελλάδα οι τροϊκανοί δίνουν με το σταγονόμετρο ακόμη και το ένα δις ευρώ εάν πρώτα δεν υλοποιήσουν την σφαγή του λαού, με τα κανάλια κάνουν το κορόϊδο! Το συμπέρασμα είναι απλό: οι τροϊκανοί κρατούν στο χέρι τα συστημικά ΜΜΕ και τους δίνουν λεφτά με τη σέσουλα για να υπηρετούν μετά με τη σειρά τους την...γερμανική μπότα! 
Μην περιμένετε επομένως να βρείτε σωτηρία! Συστημικά τηλεοπτικά κανάλια και ραδιόφωνα παίζουν προδοτικό παιχνίδι και κρατούν τον λαό φυλακισμένο στα δεσμά της τρόικας και της Μέρκελ. Χρηματοδοτούνται από τις τράπεζες με την υπογραφή του τροϊκανού επιτρόπου για να κάνουν καθημερινή πλύση εγκεφάλου στους Έλληνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου