Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ SIEMENS ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;

ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!

Η Δικαιοσύνη ενήργησε σε χρόνο ρεκόρ στην υπόθεση Χρυσή Αυγή και έχωσε στην φυλακή όλη την ηγεσία του κόμματος. Η Δικαιοσύνη όμως λησμόνησε το μεγάλο σκάνδαλο Siemens  το οποίο οργάνωσε η Γερμανία με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Η Δικαιοσύνη φαίνεται πως ξέχασε την μίζα 1 εκατ. μάρκων της Siemens στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ!

Η υπόθεση των «μαύρων ταμείων» του ΠΑΣΟΚ και του ταμία του Σημίτη, Θεόδωρου Τσουκάτου, βρίσκεται στα αζήτητα, με την ευθύνη φυσικά της Δικαιοσύνης που κλείδωσε τους φακέλους και αρνείται πεισματικά να τους ανοίξει.
Αν και ο ίδιος ο κ. Τσουκάτος και άλλοι ομολόγησαν ότι όντως το 1999 «έπιασαν» από τη Siemens1 εκατ. γερμανικά μάρκα και τα έβαλαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, η υπόθεση αποσιωπάται την στιγμή που υπάρχει παραδοχή ενοχής.
Ο ταμίας του Κώστα Σημίτη κ. Θεόδωρος Τσουκάτος που μετέφερε τα περίφημα «ορφανά εμβάσματα» τους γερμανικού κολοσσού στην Χαριλάου Τρικούπη, έχει ομολογήσει.
Το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για το θέμα του ενός εκατομμυρίου γερμανικών μάρκων τα οποία όπως ο ίδιος υποστηρίζει, κατέθεσε στα ταμεία του Κινήματος. Το «κίνημα» οφείλει να έχει τις συνέπειες του νόμου για αυτή την ενέργεια, που είναι βαρύτατες.
Γιατί άραγε η «ανεξάρτητη» ελληνική Δικαιοσύνη αφήνει μια τόσο σημαντική υπόθεση να «αραχνιάζει» στα δικαστικά γραφεία;
Γιατί κανείς δεν αναλαμβάνει να φέρει και πάλι στο φως την υπόθεση μεταφοράς ενός εκατομμυρίου μάρκων στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ;
Μετά το εσπευσμένο κλείσιμο της προανακριτικής διαδικασίας, πολλοί έκαναν λόγο για προσπάθεια κουκουλώματος.

Και όμως, η Δικαιοσύνη ενήργησε αστραπαιαία στην περίπτωση της ΧΑ! Κύριοι μπορείτε να μείνετε ήσυχη ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη κάνει σοβαρά την δουλειά της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου