Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΙ ΑΛΛΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑ ΚΕΚ;

 ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ;
Ρωτάμε επί  3 και πλέον μήνες τον κ. Αναγνωστόπουλο, πρώην πρόεδρο των ΚΕΚ να μας απαντήσει αν μεσολάβησε χαριστικά ώστε ο φίλος και συνεταίρος του Μ. Θηραίος  να πάρει 2.500 ευρώ για υπηρεσίες του στα ΚΕΚ! Έτσι, για το...τιποτε! Προνομιακή μεταχείρηση- καραμπινάτη στον φίlο και συνεταίρο του! Ο κ. Αναγνωστόπουλος δεν έχει απαντήσει τίποτε! Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με το κουκουλοφορικό blog που υποτίθεται αγωνίζεται για το σωστό και το δίκαιο αλλά μόνο όταν πρόκειται για άλλους. Για τους οποίους εκτοξεύει μόνο συκοφαντίες! Όταν αφορά τον κ. Αναγνωστόπουλο κάνει την πάπια! 
Μα τι λέμε τώρα; Εδώ ο κ. Δεληγιάννης έχει αναφέρει ότι όταν λέμε "klisioskopio" εννοούμε ...Αναγνωστόπουλος και Χάλκος. 
Τέλος πάντων. Ο κ. Αναγνωστόπουλος δεν απαντά στο ερώτημά μας.
Να του υποβάλουμε λοιπόν ένα άλλο ερώτημα που αφορά πάλι στο διάστημα της Προεδρίας του στα ΚΕΚ: είναι αλήθεια ότι ο κ. Αμαγνωστόπουλος  ότα ήταν Πρόδρος στα ΚΕΚ ζήτησε από τον τότε Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου κ. Καραμπάση, να του χορηγηθούν αρκετές χιλιάδες ευρώ για να πραγματοποιήσει...πολιτιστικές εκδηλώσεις; 
Τι είπατε; Πολιτιστικές εκδηλώσεις; Είχε δικαίωμα το ΚΕΚ να κάνει πολιιτικές εκδηλώσεις; Εμείς ξέρουμε πως δεν είχε! 
Και πόσες χιλιάδες ευρώ ζήτησε ο κ. Αναγνωστόπουλος; Να βγάλουμε το έγγραφο; 
Θα μας πείτε αγαπητέ κύριε Αναγνωετόπουλε; 
Τι να τα κάνατε τα χιλιάδες ευρώ; Για ποιες πολιτιστικές εκδηλώσεις, την ώρα που δεν είχατε το δικαίωμα βάσει καταστατικού; Ή κάνουμε λάθος;
Θα μας απαντήσετε;
Ρε, εσείς εκεί στο κλισιοσκόπιο, έχετε κάτι να πείτε πέρα από φωτογραφίες του 2010 και το ποιος γελάει στις φωτό ή όχι; Ελάτε να δείτε πώς γελάει το κάθε πικραμένο χειλάκι!

2 σχόλια:

  1. καλά τα λες Μάκη οποίος συκοφαντεί , ας είναι αυτός πρώτα καθαρός και οι φίλοι-συνεταιρόι του , δεν συμφωνέιται κ. Αναγνωστόπουλε ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ανησυχείς Αναγνωστόπουλε την Πέμπτη σε περιμένει ο Ξύδης και η παρέα του στο δημοτικό συμβούλιο για σου καταλογίσει τα 12.500 ευρω που βρήκαν οι ορκωτοί ως έλλειμμα στο ταμείο που είχες στο ΚΕΚ.

    Μια χαρά σου ήρθε Αγγελάκο ….και του χρόνου με υγεία !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή