Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΕΘΑ]ΨΑΝ ΠΑΙΔΙ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ... ΖΩΝΤΑΝΟ!!!

Στη Συρία και σε όλη τη Μέση Ανατολή μιλάνε γα τον Αχμέντ , το παιδάκι βγήκε ζωντανό από τον τάφο όπου είχε ενταφιασθεί με τη μητέρα του.

Ο Αχμέντ συνόδευε τη μητέρα του σε ένα φαρμακείο του Χαλεπίου, όταν εξεράγη βόμβα απο ισλαμοφασίστες, που προκάλεσε το θάνατο πολλών και υλικές ζημιές. Μόλις έφτασαν οι πρώτες βοήθειες διαπίστωσαν τον ακαριαίο θάνατο της μάνας και ότι το παιδί είχε επίσης εκπνεύσει δίπλα στη μάνα, μετά από κάποιους σπασμούς.

Μερικές ώρες αργότερα , θάφτηκαν και οι δυο χωρίς να προηγηθεί
νεκροψία, κάτι που είναι σύνηθες στις σημερινές συνθήκες πολέμου. Ενώ λοιπόν τους ενταφίασαν και είχαν τοποθετήσει και την ταφόπλακα, οι άνθρωποι που είχαν αναλάβει να ανοίξουν τον λάκκο , άκουσαν παιδικό κλάμα. Άνοιξαν αμέσως τον τάφο και τότε ,ως εκ θαύματος, παρευρισκόμενοι πολίτες και τυχόν συγγενείς, αντίκρυσαν το παιδάκι να κλαίει και να ουρλιάζει με όλη του τη δύναμη!

Με έντονη τη συγκίνηση, έβγαλαν τον Αχμέντ από τον τάφο και τον οδήγησαν στο πλησιέστερο κέντρο υγείας όπου διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματισθεί σε 50 σημεία του σώματός του από τα θραύσματα της βομβιστικής επίθεσης , ιδιαίτερα στο δεξί του μάτι.

πηγή: κανάλι Algerie 1 – truestories.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου