Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΙ' Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ , ΟΠΩΣ Η ΥΠΟΛΙΠΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ

 Έκανε τον καμπόσο πήρε ποσοστά και τώρα έβαλε τον Δραγασάκη να μας πει ότι περνάνε από την ΟΥΤΟΠΙΑ που τους έδωσε ποσοστά πρωτιάς στον ΡΕΑΛΙΣΜΟ του μνημονίου και της υποτέλειας.


Οι απεργίες αποτυγχάνουν γιατί είναι κατατετμημένες 

α) ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ τώρα εγώ, μετά εσύ, αυριο ο άλλος κι έτσι ο μόνος που θίγεται είναι ο συμπολίτης που κάθε φορά στερείται αυτό που ο κάθε ένας μας διαχειρίζεται, ενώ η εξουσία δεν παθαίνει τίποτα.
β) ως προς τα αιτήματα.


Τα συνδικάλια αποκόπτουν την πηγή του προβλήματος από τα αιτήματα της εκάστοτε ομάδας.
Η ΠΗΓΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ! Κι όλα τα μέτρα που υφίστανται όλες οι κοινωνικές ομάδες προβλέπονται από το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ.

Οι συνδικαλιστές βάζουν τους εργαζόμενους να

κάνουν πάντα τις ίδιες σερνάμενες πορείες παρακαλώντας σαν ζήτουλες "μην μας διώξετε" "μην μας κόψετε" τα λαμόγια που κανουν μπίζνες με το πόσα κεφάλια θα στείλουν στο σφαγείο.

Κι ο Τσίπρας είναι ένας πουλημένος στο μνημόνιο όπως η υπόλοιπη συμμορία.


Εκανε τον καμπόσο πήρε ποσοστά και τώρα έβαλε τον Δραγασάκη να μας πει ότι περνάνε από την ΟΥΤΟΠΙΑ που τους έδωσε ποσοστά πρωτιάς στον ΡΕΑΛΙΣΜΟ του μνημονίου και της υποτέλειας. 


Ποιον να κινητοποιήσει λοιπόν και γιατί;
 

Αφού είναι ένα με το μνημονιακό τόξο. Είναι ο καινούριος "Σαμαράς" που κάθεται περιμένοντας την σειρά του για να συνεχίσει το έργο που άρχισε ο ΓΑΠ.
Ποιον να κινητοποίησει και γιατί; Αφού το είπε ο άνθρωπος δια στόματος Δραγασάκη:  "ο εθνικος πλούτος και η διασφάλιση του δεν είναι ουτε όραμα ούτε στόχος του ΣΥΡΙΖΑ".

attikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου