Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕ ΝΟΜΟ-ΕΚΤΡΩΜΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΜΚΑ!




ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

* Νομικοί καταγγέλλουν τον αντισυνταγματικό νόμο που στερεί τη σύνταξη και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των δικαιούχων

Μ. ΚΟΛΛΙΑ: «ΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ»
Σακκάς: «οι απωλέσαντες τη σύνταξη ή το μισθό τους λόγω μη λήψης ΑΜΚΑ, να καταθέσουν αγωγή με τη νομική βάση του αδικαιολογήτου πλουτισμού»
* Το κράτος κόβει το επίδομα από πολύτεκνη μάνα και την οδηγεί στην καταστροφή
*Ούτε τους νεκρούς τους δεν μπορούν να κηδέψουν όσοι δεν έχουν ΑΜΚΑ!

Του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Εμφανίζονται ως υπερασπιστές της Δημοκρατία και πολέμιοι των φασιστών και νεοναζιστών! Στην πράξη όμως αυτοί είναι οι φασίστες. Είναι αυτοί που εφαρμόζουν την κτηνώδη πολιτική του ναζισμού που σύρει στον θάνατο και τα κρεματόρια αθώους ανθρώπους. Όσοι δεν συμμορφώνονται με νόμους αντισυνταγματικούς που καταπατούν κατάφορα τα συνταγματικά δικαιώματα της ανθρώπινης αξίας και θρησκευτικής συνείδησης, σύρονται βιαίως στον θάνατο.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τους αρνητές του ΑΜΚΑ: η κυβέρνηση επιβάλλει την θανατική καταδίκη σε όσους για λόγους θρησκευτικής συνείδησης αρνούνται να αποκτήσουν ΑΜΚΑ. Είναι χριστιανοί ορθόδοξοι, στην πλειοψηφία τους παλαιοημερολογίτες. Ενώ η κυβέρνηση θα μπορούσε με μία απλή ρύθμιση να επιλύσει το θέμα, σύρει βιαίως στον αργό θάνατο τους αρνητές του ΑΜΚΑ! Απευθυνόμενη δε στους μη κατόχους ΑΜΚΑ, επιμένει με κτηνώδη απάθεια: «Εάν δεν αποκτήσετε ΑΜΚΑ δεν πρόκειται να πάρετε ποτέ σύνταξη ούτε να έχετε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη"! Ο Πρωθυπουργός Α. Σαμαράς φέρει προσωπική ευθύνη για το πολιτικό έγκλημα σε βάρος των αρνητών του ΑΜΚΑ, διότι ενώ θα μπορούσε να πάρει προσωπικά το θέμα επάνω του, δεν κάνει απολύτως τίποτε. Αυτό ακριβώς επισημαίνει και η βουλευτής των ΑΝΕΛ και ΣΤ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Μαρία Κόλλια.

Ο περίφημος Ν.3655/08 της Φάνης Πάλλη Πετραλιά, είναι αντισυνταγματικός! Δείτε γιατί: Σύμφωνα με τη παρ. 2 άρθρο 153 του Ν.3655/08 από 01/06/2009 «ουδείς» δύναται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή ως αυτοαπασχολούμενος, να ασφαλισθεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές, να εκδώσει ή να ανανεώσει βιβλιάριο ασθενείας, να δικαιωθεί και να εισπράξει συντάξεις και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα, εάν δεν διαθέτει ΑΜΚΑ, ο οποίος αναγράφεται υποχρεωτικά επί όλων των «ως άνω αντιστοιχών παραστατικών».
Ξερά-κοφτά δηλαδή,  ο νόμος ΑΜΚΑ καθορίζει ότι όποιος δεν διαθέτει τον αριθμό αυτό δεν θα έχει δικαίωμα στην εργασία και δεν θα απολαμβάνει σύνταξης ούτε ιατροφαρμακεευτικής περίθαλψης! Θα πεθαίνει δηλαδή στο δρόμο, όπως τα ζώα! Κυριολεκτικά σαν τα ζώα, διότι χωρίς ΑΜΚΑ η Εκκλησία δεν κηδεύει ούτε τους νεκρούς!


Καλά διαβάσατε! Γραφείο τελετών αρνήθηκε να παραλάβει τη σωρό θανούσης επειδή η τελευταία δεν διέθετε ΑΜΚΑ!!!

ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΗΔΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!
Η 44χρονη Αγνή Μπίτσιου είναι μητέρα 4 παιδιών. Πολύτεκνη μάνα που βρίσκεται σε μια παραγωγικότατη ηλικία με όρεξη για δουλειά,  ωστόσο είναι άνεργη τόσο αυτή όσο και τα 4 παιδιά της:  3 αγόρια κι ένα κορίτσι. 21, 22, 23 και 24 ετών αντίστοιχα. Όλα, είναι άνεργα!  Παράλληλα, το κράτος της έχει κόψει το πολυτεκνικό επίδομα και κάθε πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη! Μόνο και μόνο επειδή η κ. Μπίτσιου για λόγους θρησκευτικής συνείδησης αρνείται να πάρει τον ΑΜΚΑ. Πριν από 2 χρόνια αντιμετώπισε πρόσθετο πρόβλημα όταν μετά τον θάνατο της μητέρας της δεν μπορούσε να την κηδέψει λόγω ελλείψεως ΑΜΚΑ και ΑΦΜ!
Ας δούμε τι μας διηγείται η ίδια:
Μπίτσιου:  Πριν από δύο χρόνια έχασα την μητέρα μου και δεν μπορούσα να την κηδέψω λόγω του ΑΜΚΑ. Ούτε η μητέρα μου είχε ΑΜΚΑ και αρνούνταν να την κηδέψουν! Ζητούσαν ΑΜΚΑ και ΑΦΜ  από το γραφείο τελετών και την εκκλησία. Ευτυχώς που μεσολάβησε εισαγγελέας και ο οποίος αφού βεβαίωσε ότι η μητέρα μου πληρωνόταν επί 7 μήνες χωρίς ΑΜΚΑ και ΑΦΜ, μπορέσαμε να την κηδέψουμε.
Τι δουλειά κάνατε πριν πέσετε σε καθεστώς ανεργίας;
Μπίτσιου: Δούλευα και ως αποκλειστική γηροκόμος και σε σπίτια.
Πόσο καιρό προσπαθείτε να βρείτε νέα δουλειά;
Μπίτσιου: Τουλάχιστον 8 μήνες. Δεν υπάρχουν εργασίες όμως, δεν μπορώ να βρω.
Σας έχουν κόψει και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη;
Μπίτσιου: Εδώ και 4 μήνες, δεν έχω καμία ασφάλεια. Πριν από 13 χρόνια είχα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Είχα καρκίνο στομάχου. Αυτή τη στιγμή δόξα τω Θεώ είμαι καλά αλλά δεν μπορώ να κάνω κανένα επανέλεγχο στο στομάχι μου. Ούτε μια απλή γαστροσκόπηση, ενώ κάποιο πρόβλημα που έχω στην σπονδυλική μου στήλη που πονάει πάρα πολύ δεν μπορώ να κάνω ούτε ακτινογραφία.
Πώς επιβιώνετε;
Μπίτσιου: Από την βοήθεια της Εκκλησίας, από φάρμακα από τους «Γιατρούς του Κόσμου» και από φίλους μας όπου ο ένας προσπαθεί να στηρίξει τον άλλον.
Έχετε απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές για το πρόβλημα που σας έχουν δημιουργήσει;
Μπίτσιου: Πολλές φορές. Έπαιρνα επίδομα πολύτεκνης μητέρας, 340 ευρώ το δίμηνο αλλά μου το έκοψαν από τον Φλεβάρη του 2011. Ζητήσανε απογραφή του ΑΜΚΑ κι επειδή δεν είχα τον ΑΜΚΑ, μου έκοψαν το πολυτεκνικό επίδομα. Πήγαμε στα κεντρικά του ΟΓΑ και ζητήσαμε να πληρωνόμαστε όπως παλαιότερα, επιδεικνύοντας δηλαδή την ταυτότητά μας, αλλά αρνήθηκαν.
Σε ποια υπηρεσία του ΟΓΑ σας έδωσαν την αρνητική απάντηση;
Μπίτσιου: Στο αρμόδιο τμήμα ΟΓΑ πολυτέκνων. Μας είπανε ότι «έχουμε όλη την καλή διάθεση αλλά υπάρχει εντολή να σας κόψουμε το επίδομα». Όταν τους είπα «απογραφή σημαίνει να παρουσιαστώ εγώ η ίδια και ορίστε, είμαι μπροστά σας», ήταν ανένδοτοι. Εκτελούσαν εντολές της κυβέρνησης.
Μας έκαναν επαίτες για πράγματα που δικαιούμαστε και μας τα στερήσανε εντελώς άδικα. Δεν ζητάμε δικά τους χρήματα αλλά αυτά που μας ανήκουνε. ‘Έπαιρνα το επίδομα τόσα χρόνια, γιατί μου το έκοψαν ξαφνικά; Το ξέρετε κύριε Βραχιολίδη ότι υπάρχουν άνθρωποι με καρκίνο; Οικογένειες με 6 παιδιά από τις οποίες στερούν το πολυτεκνικό επίδομα γιατί δεν έχουν ΑΜΚΑ; 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΚΚΑΣ: «ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΡΕΒΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ»!
 Για το θέμα αυτό είχε ασχοληθεί Εισαγγελική Αρχή και επελήφθη τελικώς το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ). Σύμφωνα με τη Γνωμοδότηση 365/Συνεδρ 19-7-2012/27-6-2012 του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (Τμ Ε), ο  ασφαλιστικός φορέας δεν νομιμοποιείται, αλλά ούτε και υποχρεούται να καταβάλει τις συντάξεις στους συγκεκριμένους αιτηθέντες συνταξιούχους-αντιρρησίες συνείδησης  που δεν διαθέτουν Α.Μ.Κ.Α., και ούτε η υπηρεσία (του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ)  δύναται να χορηγήσει αυτεπαγγέλτως Α.Μ.Κ.Α., καθόσον η νόμιμη διαδικασία απόκτησης του απαιτεί, είτε την αυτοπρόσωπη, είτε την, μέσω εκπροσώπου του, προσέλευση του υπόχρεου (μισθωτού ή συνταξιούχου) σε κάποιο ΚΕΠ ή γραφείο ΑΜΚΑ και την υποχρέωση επίδειξης από μέρους του των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ανάλογα για το εάν πρόκειται για έλληνα ή ξένο υπήκοο (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή πιστοποιητικό οικογενειακής επίσημα μεταφρασμένο στα ελληνικά για τους αλλοδαπούς που δεν διαθέτουν ταυτότητα αντίστοιχα) (Βλέπε την γνωμοδότηση ΝΣΚ 365/2012).

Όμως αυτή η θέση του ΝΣΚ έρχεται σε αντίθεση με το Σύνταγμα και ειδικά με την βασική θεμελιώδη αρχή του άρθρου 2 παρ 1 του Συντάγματος, σύμφωνα με την οποία η Πολιτεία έχει πρωταρχική υποχρέωση να σέβεται και να προστατεύει την αξία του ανθρώπου. Σημειωτέον ότι η θεμελιώδης αυτή συνταγματική διάταξη απαγορεύεται να αναθεωρηθεί και συνεπώς όφειλε το ΝΣΚ να την λάβει σοβαρά υπόψη και να μη το διακρίνει η  αυστηρή τυπολατρεία του γραφειοκρατικού νόμου 3655/2008. Η τυπολατρεία στην προκειμένη περίπτωση έρχεται σε αντίθεση με τη βασική αυτή διάταξη του Συντάγματος και λειτουργεί ως λαιμητόμος και δυνάστης των συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών να ζουν αξιοπρεπώς, δηλαδή να εργάζονται και να ασφαλίζονται  εντός του πλαισίου του ελληνικού συντάγματος, να λαμβάνουν το μισθό τους, τη σύνταξή τους, την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη, ήτοι περιστάσεις που αποτελούν τον πυρήνα της αξίας του ανθρώπου στην πράξη. Η αρνητική λογική του νόμου και της Γνωμοδότησης προσβάλει ευθέως τον πυρήνα της αξίας του ανθρώπου στην πράξη, δηλαδή το άρθρο 2 παρ 1 του Συντάγματος.
Η άποψη των πολιτών να αρνούνται την χορήγηση Α.Μ.Κ.Α. λόγω παραβίασης της θρησκευτικής και συνταγματικής συνείδησης τους, δεν σημαίνει ότι η Πολιτεία μπορεί να παραβιάζει με την υποκρισία της, ήτοι νόμους, υπουργικές αποφάσεις, εγκυκλίους κλπ, την παραπάνω θεμελιώδη συνταγματική διάταξη. Κατά την άποψή μου, προκειμένου να υλοποιείται η θεμελιώδης αρχή του άρθρου 2 παρ 1 του Συντάγματος, η Πολιτεία όφειλε να είχε προβλέψει αυτεπάγγελτα να χορηγεί ΑΜΚΑ σε όσους έχουν τις προϋποθέσεις αλλά αρνούνται να καταχωρηθούν σ’ αυτό λόγω ιδεολογίας και να μη φθάνει στο άκρον άωτον να απαγορεύει σε κάποιον να λάβει τη σύνταξή του ή να εργασθεί  ή να λάβει το μισθό του ή να έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Η συνεχής αρνητική στάση αυτή της Πολιτείας όπως εκφράζεται από Πρωθυπουργούς, υπουργούς και βουλευτές που ψήφισαν τέτοιο νόμο, αποδεικνύει την αντισυνταγματική εμμονή τους.
Νομικά οι απωλέσαντες τη σύνταξή τους ή το μισθό τους λόγω μη λήψης ΑΜΚΑ, μπορούν να λάβουν τα ωφελήματα αυτά με αγωγή τουλάχιστον με τη νομική βάση του αδικαιολογήτου πλουτισμού (που έχει 20 ετή παραγραφή) κατά του αντιδίκου τους. Όμως πιστεύω ότι οι Εισαγγελικές Αρχές, τηρούντες  πρωτίστως τα ειδικά άρθρα 120 παρ 2  και  2 παρ 1 του Συντάγματος  θα πρέπει να δίνουν εντολή στα ασφαλιστικά ταμεία ή στο εργοδότη κλπ να καταβάλουν στους δικαιούχους συντάξεις ή μισθούς τους που αρνούνται την χορήγηση Α.Μ.Κ.Α. λόγω παραβίασης της θρησκευτικής και συνταγματικής συνείδησης τους, καθόσον άνευ αυτών οι δικαιούχοι θα οδηγηθούν στην εξαθλίωση και την φυσική τους εξόντωση. Η περίπτωση αυτή μου θυμίζει ανάλογο φαινόμενο με τους μάρτυρες του Ιεχωβά που σε κρίσιμη κατάσταση υγείας αρνούντο να δεχτούν την αναγκαία μετάγγιση αίματος για να ζήσουν  και ως Εισαγγελείς  δίναμε  βάσει νόμου εντολή στους ιατρούς να προβούν στην ενέργεια μετάγγισης παρά την θέληση του ασθενούς. Εδώ  είναι παρόμοια περίπτωση, όπου η  η υποτιθέμενη δημοκρατική Πολιτεία για ιδεολογικούς λόγους του πολίτη που αρνείται να καταγραφεί σε ΑΜΚΑ, θέλει να τον αφήσει αβοήθητο και βρίσκει ευκαιρία με έναν τυπικό νόμο να εξαθλιώσει και εξοντώσει τον πολίτη και είναι βαρειά η ευθύνη της Εισαγγελικής Αρχής να αντιληφθεί την αντισυνταγματική ενέργεια της Πολιτείας.
Πρακτικά το καταστάλαγμα είναι ότι η Πολιτεία και τα αρμόδια Όργανά της οφείλουν να εγγράψουν αυτεπάγγελτα τους αντιρρησίες στο ΑΜΚΑ βάσει των λοιπών προϋποθέσεων του νόμου 3655/2008 και να μη βρίσκουν δικαιολογίες να κατακρατούν μισθούς και συντάξεις ή άλλα ωφελήματα που δικαιούνται οι Πολίτες. Όταν ο Πολίτης διενεργεί παρανομία τότε η Πολιτεία τον γράφει αυτεπαγγέλτως και όταν είναι να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της όπως στην περίπτωση που θίγετε κάνει πως δεν καταλαβαίνει και αρνείται να πληρώσει. Αυτό αποτελεί υποκρισία και αποδεικνύει τη δόλια νομοθετική νοημοσύνη των διαχειριστών -κρατούντων της Ελληνικής Πολιτείας σε βάρος θεμελιωδών συνταγματικών αρχών.

ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΟΜΟΥ»

Ο Χρήστος Παπασωτηρίου είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω. Χριστιανός Ορθόδοξος με το νέο ημερολόγιο, αποφάσισε για λόγους θρησκευτικής συνείδησης να μην αποκτήσει ΑΜΚΑ. Το ίδιο και η σύζυγός του, το παιδί τους και η μητέρα του. Αρνήθηκαν όλοι τους τον ΑΜΚΑ! Ο κ. Παπασωτηρίου δηλώνει ότι υπάρχουν πολλά νομικά επιχειρήματα για να στραφεί κανείς σε βάρος του αντισυνταγματικού νόμου, ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε να μην ασκήσει ένδικα μέσα διότι, όπως είπε, οι δικηγόροι αντιμετωπίζονται με καχυποψία! Ο κ. Παπασωτηρίου δηλ. είναι σαν να λέει, ότι ακόμη και αν έχεις στην φαρέτρα σου ολόκληρο νομικό οπλοστάσιο εάν η Δικαιοσύνη σε αντιμετωπίσει με δυσπιστία ή καχυποψία, η εφαρμογή του νόμου θα πάει στο περιθώριο για ένα… γινάτι!!!
Ωστόσο, ο δικηγόρος κατέθεσε στους «Νέους Ανθρώπους» τα νομικά του επιχειρήματα, που καταδεικνύουν το πόσο σάπιος και αντισυνταγματικός είναι ο Νόμος Πετραλιά που οδηγεί στον αργό θάνατο όσους αρνηθούν να αποκτήσουν τον ΑΜΚΑ.   
Παπασωτηρίου: Δεν υπάρχει παρόμοιο προηγούμενο όσο και αν ψάξτε τους νόμους ή τους παρεμφερείς νόμους, όπως για το ΑΦΜ, για τα ασφαλιστικά μητρώα, που να είναι τόσο καταστρεπτική για τον άνθρωπο. Ωστόσο, υπάρχει πληθώρα διατάξεων βάσει των οποίων ο πολίτης μπορεί να προστατευτεί απέναντι σε αυτό το νομικό έκτρωμα. Υπάρχει το άρθρο 21 του συντάγματος το οποίο προστατεύει τους πολυτέκνους, τους ανιάτως πάσχοντες. Επίσης το άρθρο 20, η παροχή νόμου προστασίας την οποία εξίσου βάλλει και προσβάλλει ο νόμος περί ΑΜΚΑ, το άρθρο 153. Διότι λέει ότι δεν θα μπορείς ούτε να δικαιωθείς. Ενώ ο Άγιος Ιωάννης λέει «δεν θα δύναται αγοράσαι ή πωλήσαι ο μη έχων το χάραγμα», εδώ λέει τα πάντα χωρίς ν’ αφήνει κάτι εκτός συναλλαγής μεταξύ του πολίτη και του κράτους ή μεταξύ των πολιτών. Αν ανατρέξουμε στο άρθρο 2 του συντάγματος που αφορά στην προστασία και στον σεβασμό της αξίας του ανθρώπου. Στην περίπτωση του ΑΜΚΑ υπάρχουν άνθρωποι βαριά άρρωστοι που στερούνται της περιθάλψεώς τους και της συντάξεώς τους με αποτέλεσμα να έχει υποβιβαστεί πάρα πολύ το επίπεδο της ζωής τους. Αυτό λοιπόν προσβάλλει την αξία του ανθρώπου.  Επίσης, το άρθρο 3 της ευρωπαϊκής συμβάσεως είναι παρεμφερές.
Μ. ΚΟΛΛΙΑ: «ΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΔΙΚΑΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΜΚΑ»
Η  ΣΤ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής  και βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρία Κόλλια, έχει δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στο πρόβλημα που έχει δημιουργήσει η Πολιτεία στους αντιρρησίες του ΑΜΚΑ. Η κ. Κόλλια δηλώνει στην «Ε.Ω.»: «Το θέμα είναι καθαρά πολιτικό. Επειδή όμως βλέπετε κι εσείς όπως όλοι οι Έλληνες πώς λειτουργεί η κυβέρνηση, πιστεύω πως δεν είναι εύκολο να δικαιωθούν αυτοί οι άνθρωποι. Δεν νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει κάτι και για τον λόγο ότι δεν υπάρχει πρόσθετη πίεση, πέρα από αυτούς τους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται, προς τους υπεύθυνους. Εάν ο Πρωθυπουργός ή ο αρμόδιος υπουργός δεν πάρουν θέση, δεν βλέπω να επιλύεται το πρόβλημα για τους αντιρρησίες του ΑΜΚΑ». 
Έχετε καταθέσει ερωτήσεις σας στην Βουλή για την στάση που τηρεί η κυβέρνηση απέναντι στους αρνητές του ΑΜΚΑ. Τι απαντήσεις παίρνετε;
Κόλλια: Μόνο αφηρημένες απαντήσεις και γενικότητες πήρα. Ενημέρωσα όμως μόλις προχθές τον Πρόεδρό μας, τον Πάνο Καμμένο και θα το «σηκώσουμε» κι άλλο το θέμα. Πάντως, σας εκφράζω το φόβο μου ότι εάν δεν υπάρξει πολιτική απόφαση της ίδιας της κυβέρνησης , το θέμα δεν θα λυθεί!  
"Ελεύθερη Ώρα, Νέοι Άνθρωποι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου