Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΡΕΣΙΤΑΛ ΣΤΑΪΚΟΥ: ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΞΥΔΗ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ!

Ο Μπάμπης Στάϊκος έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ στην εκδήλωση της επίσημης ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του. Σε μια αίθουσα η οποία μπορεί να μην είχε τον όγκο και τον παλμό της αντίστοιχης συγκέντρωσης του Κ. Τίγκα (υπολογίζεται ότι παρευρέθησαν γύρω στα 400 άτομα) ωστόσο ενθουσίασε για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα που παρουσίασε. Με απόλυτη πειστικότητα, επιχειρηματολογία και τεκμηριωμένο λόγο, ο Μπάμπης Στάϊκος παρουσίασε ντοκουμέντα σε video wall που απαντούσαν πώς και με ποιο τρόπο θα βρεθούν τα χρήματα για να πραγματοποιηθεί το μεγαλόπνοο σχέδιο του νέου δημοτικού συνδυασμού. Ο υποψήφιος Δήμαρχος αφού διευκρίνησε ότι αποποιείται της βδελυρής έκφρασης "λεφτά υπάρχουν", διευκρίνησε οτι μπορούν να βρεθούν τα χρήματα μέσα από τους ...κωδικούς του Δήμου. Αφού λοιπόν ανέτρεξε σε στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί στο "Διαύγεια", κατέδειξε τις μεγάλες σπατάλες της διοίκησης Ξύδη. Ανέφερε συγκεκριμένα στοιχεία για "αλόγιστες", όπως τις χαρακτήρισε σπατάλες (50.000 ευρώ για λάστιχα αυτοκινήτων ή 11.000 και 16.000 ευρώ για επισκευή ενός και μόνο οχήματος κ.λ.π.), πείθοντας για το πώς μπορεί να βελτιωθεί κατά πολύ η ποιότητα της ζωής των κατοίκων και να αλλάξει η όψη του Δήμου Παπάγου-Χολαργού. 
Βέβαια, ο κ. Στάϊκος διευκρίνησε ότι στόχος του δεν είναι να εναντιωθεί στην προηγούμενη διοίκηση ούτε να αντιπαρατεθεί στο έργο της αλλά χρησιμοποίησε στοιχεία της Διοίκησης Ξύδη που έχουν αναρτηθεί  στο διαδίκτυο προκειμένου να αποδείξει πώς και από πού θα αντλήσει χρήματα για να πραγματοποιήσει το σχέδιο του για τον νέο Δήμο Παπάγου-Χολαργού.
Τολμούμε να πούμε ότι ο Μπάμπης Στάϊκος εντυπωσίασε σε αυτό τον τομέα, τόσο πολύ ώστε πραγματικά έχασαν όσοι από τους προσκεκλημένους δεν έδωσαν το παρόν! 
Ο νέος υποψήφιος δήμαρχος έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ και φανέρωσε έναν τομέα στον οποίο υπερέχει και θα αποτελέσει το καλό του χαρτί στην πολιτική του αντιπαράθεση με τους συνυποψηφίους του Δημάρχους.     
Από τους επίσημους προσκελημένους ξεχώρισε ο παρουσία του Δημαρχου Διαβολιτσίου στον οποίο ο κ. Στάϊκος προσέφερε σημαντικό έργο μετά τις πυρκαγιές του 2007 σε σημείο που αναγέννησε τον κατεστραμμένο τότε Δήμο. Στην φωτό βλέπουμε τον Δήμαρχο Διαβολιτσίου ενώ προσφωνεί τον Μπάμπη Στάϊκο και εξηγεί στο κοινό την πολύτιμη δωρεά του αρχιτέκτονα στον δήμο του. 

2 σχόλια:

  1. Περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο υποψήφιος της Χ.Α. και μετά όχι Στάϊκος αλλά στούκας όλοι ."ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΥΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ότι και να λέμε, όταν ο νικολάου ανακοινώσει την υποψηφιότητα του θα γίνει πολιτικός σεισμός. Θα τον παρουσιάσει ο δήμαρχος του Παρισιού, θα είναι καλεσμένοι δήμαρχοι από όλο τον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης και της Ζιμπάμπουε, και το πρόγραμμα του θα έχει στόχο την εξοικονόμιση της δημόσιας σπατάλης (εδώ γελάμε), τα επόμενα απαραίτητα έργα (δουλειά να έχουμε να κάνουμε δλδ) και θα έχει μαζί του όλα τα μεγαλοστελέχη της περιοχής της Κερατέας.... χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή