Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ: "ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ"!

"Από δω και στο εξής θα ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι" δήλωσε ο δημοσιογράφος Πρετεντέρης στο MEGA, αναφερόμενος στο ποιοι θα είναι αυτοί που θα ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή από 'δω και στο εξής. Είπε δηλαδή ότι τη Χρυσή Αυγή την ψήφισαν πολλοί οικογνειεάρχες, άνθρωποι που δεν ήξεραν για το τι είναι αυτό το κόμμα αλλά τώρα με όσα αποκαλύφθηκαν θα ξεχωρίσει η ήρα από το στάρυ. Θα ξέρουμε δηλαδή ότι όσοι από δω και στο εξής όσοι ξαναψηφίσουν την ΧΑ θα ανήκουν στον υπόκοσμο! 
Βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

5 σχόλια:

  1. Προς το παρών υπόκοσμος είσαι εσύ τομάρι,αν χρειαστεί υπόκοσμος για να σε τσακίσει εσένα και τα άλλα πουλημένα τομάρια θα τον ψηφίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Χριστός είπε "ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω".
    Αυτός ο άνθρωπος είναι ή παριστάνει τον αναμάρτητο;;;; Ας το διευκρινίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαν ψηφοφορος λοιπον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σου λεω μαλάκα ανθελληνα πρετεντερη σε εσενα και στους ομοιους σου οτι ακομη και τα σκατα μου ειναι πολυ καθαρα για τα μουτρα σας!!αντε μπειτε στις τρυπες σας αρουρια γιατι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ειναι και θα παραμεινει εδω..κι απο χτες??ακομη ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα να δεις άνοδο η Χρυσή Αυγή! Σαν οικογενειάρχης εκεί που δεν τους ψήφιζα. τώρα θα τους ψηφίσω! Αυτό που έγινε είναι καθαρά μετατροπή της μη νόμιμης κυβέρνησης έτσι και αλλώς, σε πραγματική χούντα. Όσο για εσένα Πρετεντέρη θα έρθει η ώρα που θα σε χώσουν μέσα μαζί με όλους αυτούς που έχουν δημιουργήσει το έκτρωμα που κυβερνάει την χώρα για εσχάτη προδοσία! Και που σε! Μακάρι να ξαναφέρουν την θανατική ποινή και να σας στήσουν στον τοίχο, όλους εσάς που συμβάλετε στην καταστροφή της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πες αλευρη για να δεις τι σε γυρευει...
    Θα ρθει και η δικη σου ωρα σιγα σιγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή