Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Εδώ και αρκετόν καιρό πολλοί μας ειδοποιούν και μας προσκαλούν στην συγκέντρωση της ΚΕΕΔ στο Σύνταγμα την 28η Σεπτεμβρίου 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

• ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟΣ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (Εκπροσωπείτε όλους τους εφέδρους των Ειδικών Δυνάμεων; Με ποιο δικαίωμα;;;) ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ (Εκπροσωπείτε των Ελληνικό Λαό; Με ποιο δικαίωμα;;;) ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ:

1. ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑ (ΑΡΘΡΟ 22), ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ , ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
(Δεν αναγνωρίζετε δηλαδή την νομιμότητα ή την ικανότητα της κυβέρνησης την οποία επέλεξε ο Ελληνικός Λαός; Υπό ποίαν ιδιότητα δεν την αναγνωρίζετε και υπό ποίαν ιδιότητα ακυρώνετε την βούληση του Ελληνικού Λαού που επέλεξε την συγκεκριμένη κυβέρνηση;)

2. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΓΝΩΣΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ.
(Ποιος και με ποια διαδικασία θα τους επιλέξει;)

3. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ (Προεκλογική δήλωση!) ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΝΤΟΣ ΔΙΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
(Και να συμμετέχουν ποιοι; Εσείς ή η Χ.Α. και ο ΣΥΡΙΖΑ;;;)

4. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ.
(Προεκλογική δήλωση!)

5. ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
(Α, μάλιστα… Πρωτίστως να διασφαλιστούν τα δικά σας συμφέροντα δηλαδή… να διασφαλιστεί ο μισθός των πελατών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ από την αφαίμαξη του Ελληνικού Λαού!!!)

6. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΕΧΡΙ 25.000 ΕΥΡΩ.
(Προεκλογική δήλωση!)

7. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.
(Προεκλογική δήλωση!)

8. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ.
(Προεκλογική δήλωση!)

9. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ.
(Προεκλογική δήλωση!)

10. ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ (ΙΔΙΩΤΩΝ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΚΡΑΤΟΥΣ) ΜΕΧΡΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ.
(Ο Τσίπρας και ο Καμμένος θα ντρέπονταν να το πουν αυτό… Μονόπολη θα παίξουμε;;;)

11. ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ << ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ>> (ΑΡΘΡΟ 4)
(Αλλά οι στρατιωτικοί και οι δημόσιοι υπάλληλοι ΔΕΝ είναι ίσοι με τους υπόλοιπους Έλληνες… Ναι;)

12. ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΣΩΝ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΩΞΕΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
(Προεκλογική δήλωση!)

13. ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ – ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΔΕΙΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥΣ.
(Προεκλογική δήλωση!)

14. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΗΠΕΙΡΟ, ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ, ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.
(Προστασία; Με ποιον ακριβώς τρόπο; Με τις ένοπλες δυνάμεις; Αυτές που τόσα χρόνια επιτρέπουν την διακίνηση όπλων, ναρκωτικών, λευκής σαρκός και δούλων διαμέσου των συνόρων μας; Αυτούς που επιτρέπουν σε εισβολείς να εισέρχονται στην Ελλάδα;;;)

15. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΕΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΝΩ ΤΟΥ 20% ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΩΝ.
(Προεκλογική δήλωση!)

• Ο Κ.Κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
(Καταφέρεστε κατά του θεσμού ή κατά του προσώπου; Αμφισβητείτε τον ρόλο του ή τον πατριωτισμό του;)

• ΘΕΣΜΟΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΗΣ.
(Ανέκδοτο; Αναφέρεστε στις ένοπλες δυνάμεις που τόσα χρόνια επιτρέπουν την διακίνηση όπλων, ναρκωτικών, λευκής σαρκός και δούλων διαμέσου των συνόρων μας; Αυτούς που επιτρέπουν σε εισβολείς να εισέρχονται στην Ελλάδα;;; Αυτούς που υπακούουν σε πολιτικούς, αντί να υπακούουν στις επιταγές του Συντάγματος και τις ανάγκες του Έθνους;;;)

• ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.
(Δηλαδή, τα Σώματα Ασφαλείας ξαφνικά είναι καλά; Εργάζονται για να υπηρετούν τον Πολίτη και όχι για να προστατεύουν τους εντολείς τους ΑΠΟ τον Πολίτη;)
Πολύ ωραίο και γλαφυρό το κείμενό σας κύριοι της ΚΕΕΔ.
Ήταν καιρός να μας πείτε για ποιον ακριβώς λόγο μας καλείτε στο Σύνταγμα, μιας και σε σχετικές ερωτήσεις μας εδώ και καιρό απλά μας λοιδορούσατε χωρίς να δίδετε απαντήσεις…

Σε αυτά όμως, που, όλως περιέργως, ακόμη δεν μας απαντάτε, είναι τα εξής:
· Πού ήσασταν ΕΣΕΙΣ τόσα χρόνια που ξεπουλούν την Χώρα;
· Ποια η σοβαρότητα και η συνέπειά σας, όταν τον Οκτώβριο του 2010 καταφέρατε να συγκεντρώσετε εκατοντάδες άτομα στο Σύνταγμα και μετά εξαφανιστήκατε;
· Πώς να σας εμπιστευτούμε πάλι, όταν το μόνο που έχετε να μας παρουσιάσετε είναι μία προδοσία της εμπιστοσύνης μας προς εσάς;
· Οι επικεφαλής σας, τι ακριβώς έκαναν τόσα χρόνια που ήσαν ανώτατοι αξιωματικοί των Ειδικών Δυνάμεων, εν υπηρεσία και είχαν και τα όπλα και τον πλήρη έλεγχό αυτών;
· Οι επικεφαλής σας, τι ακριβώς έκαναν τόσα χρόνια που οι εντολείς τους καταπατούν το Σύνταγμα και εκχωρούν Εθνική Κυριαρχία άνευ πολέμου;
· Πώς σκοπεύετε να αποκαταστήσετε την Εθνική Κυριαρχία όταν οι επικεφαλής σας την εκχώρησαν;;;
· Ζητάτε από τον Λαό θα έλθει στο Σύνταγμα, για να κάνει τι ακριβώς;
Να φάει σουβλάκια και να γυρίσει σπίτι του εφησυχασμένος ότι επαναστάτησε και ότι έκανε το καθήκον του απέναντι στο Έθνος;
Και αν όχι αυτό, τότε τι; Θα μπούμε στην Βουλή και θα τους φάμε όλους;
Τελικά, είστε εκπαιδευμένοι στην Ελληνικό Στρατό ή όχι; Γιατί, αν είστε, οφείλετε να έχετε ΑΝΣΚ. Ποιος είναι ο ΑΝΣΚ σας λοιπόν;
· Ωραία τα αίολα ευχολόγια και οι εν είδει προεκλογικών δηλώσεων προτάσεις, αλλά, παραμένουν ΛΟΓΙΑ και δη εκ του ασφαλούς!
· Αποτάσταση Εθνικής Κυριαρχίας λοιπόν! ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΛΟΙ!!!
· Αλλά, τινί τρόπω; Με αίμα ή με σουβλάκια;;;

Αν δεν απαντηθούν τα ανωτέρω μπορεί ο οποιοσδήποτε να σκεφτεί ότι εσκεμμένως γίνονται όλα αυτά για να μαζευτεί ο Λαός, να εκτονωθεί η κατάσταση, να πέσουν χημικά και να γίνετε για μία ΑΚΟΜΗ φορά απογοητευτές!
tothermometro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου