Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΦΕΔΡΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ! ΜΟΝΟ "ΖΗΤΩ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ" ΔΕΝ ΛΕΝΕ!


Γι' αυτό αυτός ο τόπος δεν πρόκειται να πάει μπροστά! Γιατί έχει λαό που φαγώνεται μόνος του! Δεν πρόλαβαν να βγάλουν ανακοίνωση-καταπέλτη κατά της κυβέρνησης Σαμαρά οι Έφεδροι Ειδικών Δυνάμεων και να ανακοινώσουν μεγάλη συγκέντρωση για μεθαύριο στο Σύνταγμα και βγαίνουν οι «Κοινότητες Εφέδρων Αξιωματικών» με μια ανακοίνωση που μόνο τεμενάδες στον Σαμαρά δεν κάνει. Στην ανακοίνωσή τους οι   «Κοινότητες Εφέδρων Αξιωματικών» λένε ότι οι ενέργειες των  Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων στόχο έχουν να πλήξουν το Εφεδρικό Κίνημα!!! Αυτό καταλάβανε οι κοινότητες εφέδρων αξιωματικών Αν. Αττικής!
Δεν λουφάζετε καλύτερα κύριοι; Επί τόσα χρόνια έχετε λουφάξει, τώρα ξυπνήσατε; Τώρα που βγήκαν και απαιτούν την πτώση της κυβέρνησης γιατί παραβιάζει το Σύνταγμα; Αλλά το ζουμί της υπόθεσης βρίσκεται αλλού. Στην… σφραγίδα! Οι «Κοινότητες Εφέδρων Αξιωματικών» λένε ότι είναι οι μόνοι… έγκυροι και νόμιμοι! Μπράβο παλληκάρια! Είστε γενναίοι. Επί 3 χρόνια κάθεστε στους καναπέδες και τώρα που πάνε να σας πάρουν την σφραγίδα, ξεσηκώνεστε!
Ζητω ο Σαμαράς λοιπόν! Έτσι… παλληκάρια Έφεδροι Αξιωματικοί;
Ιδού η ανακοίνωση από τις «Κοινότητες Εφέδρων Αξιωματικών» που σού ’ρχεται αηδία!

 Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

        Ουδεμία σχέση ή ανάμειξη έχουν οι νόμιμα συστημένοι Σύνδεσμοι Εφέδρων Αξιωματικών με όσα απαράδεκτα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες από μη αναγνωρισμένους συλλόγους ή ομάδες που αυτοαποκαλούνται κοινότητες Εφέδρων κλπ.

        Ο ΣΕΑΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ  καταδικάζει απερίφραστα τέτοιου είδους ενέργειες που στόχο έχουν να πλήξουν το Εφεδρικό κίνημα και να δημιουργήσουν περαιτέρω προβλήματα στον τόπο μας, τονίζοντας συγχρόνως ότι κανείς δεν δικαιούται να εμπλέκει το θεσμό του Εφέδρου Αξιωματικού για την εξυπηρέτηση κάθε είδους πολιτικών ή άλλων σκοπιμοτήτων.



ΓΙΑ   ΤΟ   Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΡΙΑΝΗΣ                            ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ




1 σχόλιο:

  1. em apo kati tetious alonizei i kyvernisi.tha prepi na ntrepontai pou itan ston strato.kanonika o stratos enomenos tha eprepe na xevromisi ton topo apo autous pou mas kyvernoun 39 hronia.eimaste axioi tis moiras mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή