Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΑΛΟ!

Εδώ και λίγες ώρες επικρατεί ένας πανικός στο διαδίκτυο με την φωτογραφία που δείχνει τον Παναγιώταρο με διμοιρίες των ΜΑΤ,
απέναντι σε διαδηλωτές, και από πίσω τους, οι γνωστοί πλέον, "αγανακτισμένοι" πολίτες, που είναι έτοιμοι να συνδράμουν στο αστυνομικό έργο καταστολής των διαδηλωτών.
Η πραγματικότητα είναι αυτή, μπας και καταλάβει κανένας αναγνώστης σας την αλήθεια.
Η φώτο είναι από την γνωστή ιστορία με τις φασαρίες στην κατάληψη του εφετείου απο ομάδες παράνομων μεταναστών που ειχαν μετατρέψει το κτίριο σε άντρο ανομίας ..
Υπήρχε στήριξη γνωστών μκο που έκαναν μέχρι και τους πορτιέρηδες....
Θυμάμαι πως είχε κανει θέμα ο Χαρδαβελας και μπήκε μέσα με κάμερα μαζί με τον Σγουρό που υποσχέθηκε οτι θα καθαρίσει οπωσδήποτε το κτίριο..γιατι εκτός απο την ανομια που ήξερε οτι υπήρχε ηταν και μολυμαντικη εστία για ολόκληρη την περιοχή.
Η Χρυσή Αυγή ειχε πάει οταν είδε οτι η αστυνομία δεν κάνει τίποτα να καθαρίσει το κτίριο και φυσικά όπως συνηθίζει έκανε επεισόδια μαζι με κάποιους κάτοικους, έπειτα το εκμεταλευτηκε κι αυτό πολιτικα.όπως και ολες τις υπόλοιπες περιπτώσεις που φώναζε ο κοσμάκης οτι υποφέρει και η μεν αριστερά τον βάφτιζε φασίστα και το κρατος σφύριζε αδιάφορα.
Μετά ψάχνουν δήθεν να δουν τι φταίει και μπήκε η Χ.Α στη βουλή..αντί να κοιτάνε τις αρχοντομουτσουνάδες τους στον καθρέφτη.
Η εκπομπή του Χαρδαβέλα






tragikonet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου