Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΔΕΝΔΙΑ: ΕΚΑΝΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!

 ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ: "ΜΗΝ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ. ΘΑ ΣΕ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ"!
Το σκηνικό που έχει στήσει ο Δένδιας αλλά και όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα για την...εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, ένα πράγμα έχει καταφέρει στα σίγουρα: να καταστήσει ως αξιόπιστους μάρτυρες τους λαθρομετανάστες, τους αντιεξουσιαστές και τους ισλαμιστές!
Οι μαρτυρίες των αλλοδαπών συλλέγονται για να αποδείξουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση: "Με χτυπούσαν", "μου ζητούσαν το 50% της είσπραξης" και άλλες παρόμοιες μαρτυρίες από παράνομους αλλοδαπούς είναι το αξιόπιστο υλικό στα χέρια των διωκτικών αρχών προκειμένου να στοιχειοθετήσουν όλες τις εγκληματικές πράξεις της Χ.Α!
Την ίδια ώρα οι αντιεξουσιαστές μαζί και οι ισλαμιστές έχουν πάρει τα πάνω τους! Αντιεξουσιαστές απείλησαν Χολαργιώτη να κατεβάσει την ελληνική σημαία από το μπαλκόνι του γιατί διαφορετικά θα τον...σπάσουν στο ξύλο! 
Η ελληνικη σημαία μπήκε στο στόχαστρο και κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους! Αυτοί που καίνε τις ελληνικές σημαίες πήραν τα πάνω τους! 
Το ίδιο και οι ισλαμιστές που εβλέποντας τους Έλληνες να διώκονται λίγο θέλουν να επωφεληθούν από την κατάσταση και να κάνουν ταραχές. Όπως συνέβει πριν από λίγο καιρό στην Ομόνοια (φωτό). Άλλωστε και οι ΗΠΑ έχουν προβλέψει ξεσηκωμό των ισλαμιστών στην Αθήνα. 
Αυτά έχει πετύχει η κυβέρνηση Σαμαρά μετά την δολοφονία Φύσσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου