Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΞΕΓΥΜΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για την Ε.Λ., γόνο εφοπλιστικής οικογένειας. Μέρα-μεσημέρι  τα πέταξε όλα σε καφετέρια της Γλυφάδας, μπροστά σε παιδιά και ηλικιωμένους! Άρχισε να λέει ασυναρτησίες: «Φοράω το εισιτήριο μου, χρειάζεται να με βλέπετε γυμνή; Γιατί με κοιτάτε όταν φοράω ρούχα; Ηρθα να πιω καφέ κανονικό; Δεν πάω ρε να κάνω σολάριουμ. Εγώ πάω στη θάλασσα και κολυμπάω. Παίρνω τα 10 ευρώ και του τα τρίβω στη μούρη του μαλ... και του λέω άντε γαμ... είμαι πλούσια εγώ ρε, αγοράζω το μαγαζί άμα θέλω... Το άλλο μαγαζί με σκότωσε, βγήκα εκεί γυμνή και ήμουνα 50 κιλά... Όσο με κοιτάτε εγώ θα είμαι γυμνή, όταν σταματήσει τότε θα φύγω. Όποιος θέλει μπορεί να πιει τους καφέδες μου...Φωνάξτε την γαμ... την Αστυνομία να με πιάσει, φωνάξτε τους να με πιάσουν».
Με βάση το δημοσίευμα της Espresso, ο κόσμος γύρω την κοιτούσε «παγωμένος», ενώ οι εργαζόμενοι της ζητούσαν να ηρεμήσει και οδηγούσαν τα παιδιά εκτός καταστήματος. Τελικά, στο σημείο έφτασαν άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι την μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα.

Εκείνος που πήγε στο τμήμα, για να την πάρει, ήταν ο αδελφός της και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως το τελευταίο διάστημα αρνείται πεισματικά να λάβει τη φαρμακευτική της αγωγή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου