Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Τ' ΑΚΟΥΣΕ Ο ΞΥΔΗΣ: ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΑ' ΔΩΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ!

Το φρεπορτάζ που κάλυψε το myxolargos.gr  είναι χαρακτηριστικό. Χαρακτηρίζει "πανικό" όσα έγιναν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο μετά την πρόταση που έφερε η διοίκηση για τις επιχορηγήσεις των αθλητικών σωματείων η οποία σε συνδυασμό με μία σειρά από γεγονότα οδήγησαν στην αποχώρηση της αντιπολίτευσης. Η εισήγηση προέβλεπε την παρακάτω κατανομή :
ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: 17.500 ευρώ
ΟΦΧ: 5.000
ΓΑΣΧ: 2.000 (Σύλλογος με δεκάδες αθλητές και τεράστιες επιτυχίες)!!!
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: 2.000
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ: 1.500
ΚΟΧ: 5.000
ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΑΙΑΣ: 1.000
ΤΕΥΚΡΟΣ: 1.000 (νεοσύστατος σύλλογος στον οποίο προϊσταται ο κ. Κων'νίδης ιδαίτερος στο γραφείο του κ. Δασκαλόπουλου) Τι είπατε; Ευνοϊκή μεταχείριση;
 ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥ: 12.500 ευρώ
ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ: 10.000
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ: 1.000
ΑΟΑΠ: 1.500
 Όλα για του Παπάγου!!!
Τα γεγονότα όμως που οδήγησαν στην ομαδική αποχώρηση έχουν ως εξής: Η εισήγηση παρουσιάζεται και το κλίμα εντείνεται όταν πολίτες-άνθρωποι των αθλητικών σωματείων παρεμβαίνουν διαμαρτυρόμενοι για την άνιση κατανομή των επιχορηγήσεων. Η συνεδρίαση τότε διακόπτεται και μετά το διάλειμμα ο Δήμαρχος θεωρώντας ότι έχει προσβληθεί αποσύρει το θέμα, σημειώνοντας αργότερα ότι θα επανέλθει σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Η αντιπολίτευση (εκτός του κου Τίγκα και της κας Δημητριάδου) αποχωρεί καθώς η απόσυρση θέματος αφού έχει ξεκινήσει η συζήτηση δεν προβλέπεται από τον κανονισμό.
Μείνετε συντονισμένοι καθώς τις επόμενες ώρες θα αναρτήσουμε τα βίντεο με όλα τα γεγονότα και τις αντιδράσεις.
Δείτε ακόμη ΕΔΩ την κατανομή που είχε γίνει δύο χρόνια πριν. Να σημειωθεί ότι το συνολικό ποσό της επιχορήγησης τότε ήταν 39.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου