Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΤΣΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ HITS ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!

Ο πρώην αρχισυντάκτης του Αντίλογου", δημοσιογράφος ολκής, έβγαλε αμέσως το πόρισμά του για το κουκουλοφορικό blog: "Τάραξε τα νερά και ήρθε άνετα πρώτο μέσο στην πόλη"! Άνετα. 
Χωρίς να αναρωτηθεί πώς είναι δυνατόν μία μόνο ανάρτηση να φέρνει πρώτο ένα blog; Με μία μόνο ανάρτηση ημερησίως, μόνον "μέσο ενημέρωσης" δεν λέγεσαι. Παπαριά ναι, λέγεται. Και απατεωνίσκοι με όλη τη σημασία της λέξεως. Συκοφαντία και λάσπη, μπόλικη συνθέτουν το κουκουλοφορικό blog του Χολαργού-Παπάγου. Ο στόχος των δημιουργών του κουκουλοφορικού blog ήταν εξαρχής η συκοφαντία και η λάσπη. Για την οποία φρόντισαν να κρύψουν τα ίχνη τους σε κάποιο internet cafe'. Γι' αυτό τον λόγο δεν μπορεί η δίωξη ηλεντρονικού εγκλήματος να τους εντοπίσει. Οι κουκουλοφόροι, από την πρώτη στιγμή ενήργησαν ως κουκουλοφόροι. "ΘΑ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΌΣΗ ΛΆΣΠΗ ΘΈΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ"! Αυτό είναι το moto τους και η κοσμοαντίληψή τους. 
Δείτε όμως τώρα πώς οι κουκουλοφόροι έφτασαν να εμφανίζονται ως...πρώτο μέσο στην πόλη. Έχουν ελάχιστη έως ανύπαρκτη επισκεψιμότητα. 
Ιδού όμως τι έκαναν: δανείστηκαν τα κόπλα από το Fake Hits Generator και άλλα παρόμοια που υπάρχουν στο you tube! "How can you make fake hits to website?"! Γίνανε experts!
Θέλησαν να δημιουργήσουν στους εαυτούς τους την ψευδαίσθηση της αυτοϊκανοποίησης, ως δήθεν τους διαβάζουν απ'όλο τον κόσμο και είναι...πρώτοι! Πείραξαν τα πλήκτρα και νά'σου! Είναι πρώτοι! Είπαμε όμως, πρώτοι κόπανοι, ναι! Πρώτοι στη συκοφαντία και στη λάσπη, ναι.

2 σχόλια:

  1. ΜΑΚΙ ΜΥΝ ΚΟΛΑΣ ΡΕ ΜΕ ΑΦΤΟΥΣ! ΕΜΗΣ Η ΨΙΦΟΦΟΡΕΙ ΤΥΣ ΧΡΙΣΥΣ ΑΒΓΟΙΣ ΕΣΑΙΝΑ ΘΕΛΟΥΜΑΙ! ΠΡΧΩΧΟΡΑ ΔΙΝΑΤΑ!! ΒΑΛΑΙ ΩΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΣΩΝΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΡΕ ΑΔΕΡΦΑΚΗ... ΤΗΣ ΠΕΡΗΟΡΗΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΙΣ ΜΩΝΟ ΤΙΝ ΠΡΟΤΙ ΘΑΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΙΝΑΓΟΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΝ ΕΒΡΗΣΚΑΝ ΕΔΟ ΜΑΙΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην καρφώνεσαι για τα προγράμματα που προσπαθείς να χρησιμοποιήσεις και μην τρως άλλο χρόνο, διότι δεν δουλεύουν. Μία ανάρτηση που λέει αλήθεια είναι προφανώς πολύ πιο ενδιαφέρουσα και σημαντική από 20 αποδεδειγμένα ψεύτικες. Δοκίμασε να γράψεις και εσύ την αλήθεια, δεν πονάει πολύ και μπορεί να εκπλαγείς με το αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή