Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ: ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ Ο ΕΟΠΥΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!



ΤΕΤΑΡΤΗ 25/9 11 π.μ.  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ
Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 454
ρε Άδωνι, δεν περνάς μια βόλτα κι εσύ από'κει; Θέλουν να σου...μιλήσουν!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή"

Η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου  Αγ. Παρασκευής της 16ης Σεπτεμβρίου 2013 για συγκέντρωση – διαμαρτυρία έξω από τα ιατρεία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Αγ. Παρασκευής στην οδό Μεσογείων  454, την ερχόμενη Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 11 π.μ.  ήταν επιβεβλημένη και επιβεβαίωσε και τους δικούς μας φόβους ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να ανασταλεί η λειτουργία του  υποκαταστήματος και να μεταφερθούν οι λειτουργίες του. Η ανάδειξη του θέματος από τους γιατρούς και το Νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΟΠΥΥ, μας  υποχρέωσε να κινηθούμε ταχύτατα από την πλευρά μας, ώστε να εκφραστεί η ομόθυμη απαίτηση της κοινωνίας της Αγ. Παρασκευής για αναστολή τέτοιας απόφασης και επικράτηση σοβαρότερων σκέψεων και προτάσεων.

Ταυτόχρονα, σε επίσκεψή μας την Τρίτη 17/9 στο υποκατάστημα, γίναμε κοινωνοί  της υποβάθμισης της λειτουργίας του από διετίας (έλλειψη φαρμακείου και υλικών, σχεδιασμένη υπολειτουργία Μικροβιολογικού, απουσία Ακτινολογικού τμήματος, έλλειψη γιατρών, οικονομική επιβάρυνση των ασφαλισμένων με τα 5ψήφια, αδυναμία εισόδου φορείου στο ασανσέρ, κλείσιμο δύο ορόφων κ.α.). Δυστυχώς ο ΕΟΠΥΥ, Αγ. Παρασκευής έχει εγκαταλειφθεί από το επίσημο κράτος και καθόλου δεν αποκλείεται  η εικόνα αυτή να υπακούει στις εντολές της Τρόικας  και του Υπουργείου Υγείας να κλείσουν όλες οι δομές που δεν στεγάζονται σε ιδιόκτητα κτίρια.

Θεωρούμε απαράδεκτο για τους κατοίκους της Αγ. Παρασκευής ένα τέτοιο σχεδιασμό επειδή, αν εφαρμοστεί, θα υποβαθμίσει την υγεία πολλών ασφαλισμένων και απαιτούμε την επίσημη διάψευση από το Υπουργείο αυτής της πιθανότητας, (αρθρογραφία έγκυρων δημοσιογράφων του ιατρικού ρεπορτάζ όπως Iatropaideia, Capital.gr  κ.α.).



ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ – ΙΚΑ

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, 11 το πρωί, Μεσογείων 454



                                                                                      Για την

                                                                 Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση

                                                          ΄΄ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή΄΄

                                                          ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου