Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΝΔ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!

 Η Δικαιοσύνη να ανοίξει τον φάκελο για τα εγκλήματα της ΝΔ!
Τα παπαγαλάκια και οι υπηρέτες του συστήματος θέλουν ντε και καλά να θέσουν εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση. Εάν είναι, να τεθεί. Όχι όμως να τεθεί επειδή το δόλιο πολιτικό σύστημα έτσι τι γουστάρει, μόνο και μόνο επειδή χάνει ψήφους! 
Ο άθλιος πολιτικά Βενιζέλος είναι αυτός που επεδίωκε από την πρώτη στιγμή να θέσει εκτός νόμου τη Χ.Α. Θέλησε να περάσει τον αντιρατσιστικό νόμο και ακολουθώντας τις προσταγές των εβραιομασόνων έψαχνε την ευκαιρία να βγάλει από την βουλή τη Χ.Α. Για καθαρά στενοκομματικούς λόγους και για τις ψήφους που έχει χάσει το ΠΑΣΟΚ. Η δολοφονία του Φύσσα ήρθε ...γάντι σε αυτόν και στον Σαμαρά. Σήμερα, αμφότεροι πασχίζουν να θέσουν εκτός νόμου τη Χ.Α. ως εγκληματική οργάνωση. 
Εμείς από αυτή την εφημερίδα δεν θα τους κάνουμε το βρώμικο πολιτικό χατίρι. Κατά τον ίδιο τρόπο και ακόμη περισσότερο τους λέμε ότι η ΝΔ είναι αυτή που πρέπει να τεθεί πρώτη εκτός νόμου ως "εγκληματική οργάνωση"! Καλούμε δε την ελληνική Δικαιοσύνη να πράξουν το καθήκον τους και να ανοίξουν τους φακέλους των δολοφονιών του Γρηγόρη Λαμπράκη και του καθηγητή Τεμπονέρα. Και οι δύο δολοφονήθηκαν από στελέχη της ΕΡΕ (πρόδρομος της ΝΔ) και της ΟΝΝΕΔ (νεολαία της ΝΔ).
Ιδού τα δύο στυγερά εγκλήματα της δεξιάς:
1. Στις 22 Μάιου 1963 ο βουλευτής της (τότε) ΕΔΑ Γρηγόρης Λαμπράκης δολοφονείται στη Θεσσαλονίκη. Βγαίνοντας από εκδήλωση που είχε οργανώσει η ΕΔΑ και την ώρα που στρεφότανε προς τους χωροφύλακες που ήταν στο σημείο, ένα τρίκυκλο με οδηγό τον Κοτζαμάνη περνάει από δίπλα του και ο Μανώλης Εμμανουηλίδης που ήταν στη καρότσα τον κτυπάει στο κεφάλι. Ο Λαμπράκης μεταφέρεται στον Ερυθρό με την συνοδεία του βουλευτού της ΕΔΑ και αργότερα του ΚΚΕ Γιώργου Βέρρου όπου και πεθαίνει. Ο Κοτζαμάνης λίγη ώρα πριν προβεί στην δολοφονία του είχε πει το περίφημο: "απόψε σκοτώνω άνθρωπο". Κοτζαμάνης κι Εμμανουηλίδης ήταν στελέχη της ΕΡΕ και ανήκαν στην πρακρατική οργάνωση "Καρφίτσα"!
2.  Στις 8 Γενάρη του 1991 δολοφονήθηκε ο καθηγητής Τεμπονέρας από τον Γιάννη Καλαμπόκα, τότε Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ!  Ο Καλαμπόκας κρίθηκε ένοχος για την πράξη του και καταδικάσθηκε στο Εφετείο σε 17 χρόνια φυλάκιση.Το φονικό έγινσε στην πλατεία Βούδ σο κέντρο της Πάτρας. Στη σκηνή του δράματος ο  καθηγητής Νίκος Τεμπονέρας έφτασε για να καθησυχάσει τα παιδιά που ήταν τρομοκρατημένα από την επίθεση των φασιστοειδών. Βρέθηκε αντιμέτωπος με 20 και πλέον άτομα. Δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον Καλαμπόκα και τη συμμορία του αφού δέχθηκε χτύμημα με λοστό. 
Γιατί δεν κρίθηκε ποτέ ως "εγκληματική οργάνωση" η ΝΔ;
Η Δικαιοσύνη να ανοίξει τον φάκελο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου