Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΥΝΑΤΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΤΟ BLOG ΠΑΠΑΓΟΥ! ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑ

Οι δύο υποψηφιότητες Τίγκα και Στάϊκου εμφανίζονται ως δυνατότερη ομάδα απέναντι στον Χολαργό ο οποίος αυτή τη στιγμή διαθέτει μία μόνον υποψηφιότητα, αυτή του Γιάννη Κεχρή. Κανείς άλλος δεν έχει εκδηλώσει επίσημα την επιθυμία να κατέβει στις επόμενες εκλογές. 
Οι δύο υποψηφιότητες του Παπάγου, με τον αντιστράτηγο ε.α. και τον αρχιτέκτονα Στάϊκο, μοιάζουν μπετόν αρμέ που θα συλλέξει όλες τις ψήφους των Παπαγιωτών. 
Οι Παπαγιώτες ζητούσαν έναν στρατηγό διαδοχο του Ξύδη να τους εκπροσωπήσει και τον βρίσκουν στο πρόσωπο του Τίγκα. Μαζί με τον αρχιτέκτονα-ευεργέτη με τις πολλές δωρεές στου Παπάγου, Μπάμπη Στάϊκο, η πόλη των στρατηγών δημιουργεί ένα ισχυρότατο blog που κατέρχεται έτοιμο να χτυπήσει με τι πιο πολλές πιθανότητες τον ενιαίο Δήμο Παπάγου-Χολαργού. 
Μπορεί οι Χολαργιώτες να διακηρύσσουν ότι οι επόμενες εκλογές θα αναδείξουν δήμαρχο Χολαργιώτη, η πράξη όμως δείχνει ότι το ...στρατηγείο του Παπάγου έχει ήδη οργανωθεί σε ασύγκριτα μεγαλύτερο βαθμό, έχει εξασφαλίσει & κατοχυρώσει τις ψήφους του Παπάγου και ήδη εξορμά στον Χολαργό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου