Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ:"ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΝΩΡΙΣ, ΠΡΟΩΡΑ"

 ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΩΣ ΤΑ 100! ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ ΟΜΩΣ;

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη μιλώντας για τον νέο έρωτα που εισέβαλλε στην ζωή της χωρίς να τον κατονομάζει, για την κρίση ηλικίας των 35, τους υπαρξιακούς της φόβους, και μεταξύ άλλων και για την σχέση της με τις πλαστικές επεμβάσεις.

Η Ελεονώρα για την προσωπική της ζωή, εξομολογείται: "Δεν είμαι μόνη μου, είμαι σε σχέση και δεν το κρύβω. Αλλά τα τελευταία δύο χρόνια «δαγκώνω» λίγο σε ό,τι αφορά τα προσωπικά μου. Στο πώς οριοθετώ την ιδιωτική μου ζωή, κάνοντας μάλιστα τη δουλειά που κάνω.

Στην ερώτηση αν είναι ερωτευμένη η Ελεονώρα απαντά: "Πιστεύω πως έκανα λάθος στο παρελθόν όταν ως κοριτσάκι, εντελώς αυθόρμητα και καμιά φορά ανεξέλεγκτα, μοιράστηκα δημόσια τέτοιες σκέψεις και συναισθήματα. Έχω αναθεωρήσει τη στάση μου σε αυτό το θέμα, γι’αυτό και δεν σου δίνω μια συγκεκριμένη απάντηση". Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε αρνητικά στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν συμβιώνει με τον σύντροφό της.
Στην ερώτηση αν έχει αισθανθεί κρίση ηλικίας, η Ελεονώρα απαντά ότι δεν έχει περάσει μέχρι τώρα και ούτε πρόκειται να περάσει. Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά: "Έχω ένα μόνιμο και έντονο υπαρξιακό άγχος από πολύ μικρή. Έχω ένα φόβο ότι θα πεθάνω νωρίς, ότι θα φύγω πρόωρα και δεν θα έχω προλάβει να να ζήσω κάποια πράγματα. Αναρωτιέμαι συχνά πόσο θα κρατήσει η ζωή, πού θα πάμε όταν θα φύγουμε από αυτόν τον κόσμο".
Τέλος, η Ελεονώρα δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την σχέση της με τις πλαστικές επεμβάσεις: "Δηλώνω υπέρ σε οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου, αρκεί να μην γίνεται με υπερβολή. Και να μην περιμένεις πως μια πλαστική επέμβαση θα βελτιώσει την σχέση σου με τον εαυτό σου. Θα το έκανα ωστόσο, θα άλλαζε κάτι εμφανισιακά αν με βοηθούσε να αισθανθώ καλύτερα".

thessbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου