Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΠΟΥΤΙΝ: ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ. ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΙ' ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΕ ΑΝ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΝΕΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!

Δεν πρόκειται να σταματήσει τα αντίποινα η Ρωσία σε περίπτωση που η ΕΕ συνεχίσει τις κυρώσεις. Αντίποινα που ήδη έχουν ξεκινήσει να προκαλούν τριγμούς στη Κομισιόν καθώς φαίνεται ανέτοιμη να αντιμετωπίσει τη Ρωσία με τα δικά της μέσα.
 
Η Ρωσία επεξεργάζεται ενδεχόμενα πρόσθετα μέτρα εν είδει αντιποίνων για την περίπτωση που οι δυτικές χώρες της επιβάλουν νέες κυρώσεις, δήλωσε σήμερα ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.
 
"Επεξεργαζόμαστε ποικίλες επιλογές. Έχουμε δηλώσει επανειλημμένα πως η Ρωσία δεν υποστηρίζει τη ρητορική των κυρώσεων και δεν την ξεκίνησε. Όμως στην περίπτωση που οι εταίροι μας συνεχίσουν τις μη εποικοδομητικές και ακόμη και καταστροφικές πρακτικές, επεξεργαζόμαστε πρόσθετα μέτρα", δήλωσε ο Πεσκόφ.
 
Ο ίδιος πρόσθεσε πως το εύρος των περαιτέρω ρωσικών κυρώσεων θα εξαρτηθεί από το είδος των μέτρων που οι δυτικές χώρες μπορεί να υιοθετήσουν στο μέλλον.
 
 defencenet.gr
 

2 σχόλια:

  1. Πρόεδρε της Ρωσίας και Πλανητάρχη Βλαντιμίρ Πούτιν συνέχισε, άλλαξέ τους και άλλο τα φώτα και γονατισέ τους! Είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Της εταίρας τα κ-άγγελα θα γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή