Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΣΠΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ! 21η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ!!!

Έχει στην προμεωπίδα της πολιτικής του ο Γιάννης Σταθόπουλος τη βοήθεια τόσο στους πρόσφυγες όσο και στις οικογένειες που πλήττονται από την οικονομική κρίση. 
Δείτε λοιπόν τι επιπλέον βοήθεια πρόσφερε...

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΝΕΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ 
ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Δύο νέες αποστολές (20 & 21η κατά σειρά) ανθρωπιστικής βοήθειας σε τρόφιμα στις αυτοοργανωμένες Δομές Αλληλεγγύης οικογενειών που πλήττονται από την κρίση  «Το Μελίσι» στους Αμπελόκηπους και Πολιτών Φυλής όπως και σε χώρο φιλοξενίας προσφύγων στα Εξάρχεια πραγματοποίησε  τη Δευτέρα 1/2 και την Τετάρτη 3/2/2016 ο Δήμος Αγίας Παρασκευής.


                                                 Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

                                                        Γιάννης Σταθόπουλος



2 σχόλια:

  1. ΔΕνΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΣΤΡΑΤΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΣ.ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ,ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βιασμοί γίνονται και στην Ελλάδα. Το κρύβουν, γιατί θα υπάρξει ξεσηκωμός του λαού, είναι νωρίς ακόμα για τους λαθρομετανάστες, να αντιμετωπίσουν τον εξαγριωμένο λαό, όταν θα έχουν ''εδραιωθεί'' τα μουσουλμανικά μουλάρια που μας ''εισάγουν'' με το έτσι θέλω, τότε θα είναι αργά. Το σχέδιο της αλλοτρίωσης του Έθνους όμως, θα έχει ''εκπληρωθεί'' και οι προδότες... θα μετρούν τους παχυλούς λογαριασμούς τους στις Ελβετικές τράπεζες!!!
    ΤΕΤΡΑΧΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή