Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ. Λ. ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ...

Σφοδρή σύγκρουση δύο αυτοκινήτων είχαμε πριν από λίγο στη συμβολή των οδών Περικλέους και Κατσιμπίρη. 80χρονος (και βάλε)  οδηγός που εξερχόταν από την οδό Κατσιμπίρη, δεν σταμάτησε στο STOP με αποτέλεσμα να βγει στην λ. Περικλέους και να συγκρουσθεί με άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός και κατέβαινε κανονικά την λεωφόρο! Τού ήρθε ο ...ουρανός σφοντήλι. 

"Η σύγκρουση ήταν ισχυρότατη σαν να έγινε σεισμός", μας είπε η γιατρός κ. Λύτινα το σπίτι της οποίας είναι ακριβώς στο σημείο, όπου το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου έφερε στροφή κι έπεσε με δύναμη στην μάντρα του σπιτιού της. 
Ευτυχώς, από θαύμα δεν είχαμε νεκρό διότι εάν δεν ήταν ψύχραιμος ο νεαρός οδηγός και κυρίως εάν από την Περικλέους κατέβαινε μηχανάκι, τότε θα θρηνούσαμε σίγουρα νεκρό.
Η Πολιτεία πώς επιτρέπει σε τέτοιας ηλικίας άτομα να οδηγούν; 
 
Είναι κινούμενες βόμβες στην άσφαλτο Στη φωτό δεξιά βλέπετε τον 80χρονο και βάλε οδηγό αυτοκινητου να στέκει αποσβολωμένος χωρίς και ο ίδιος να έχει καταλάβει τι έκανε και πώς το έκανε!
Δείτε φωτο γραφίες από τη σφοδρή σύγκρουση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα για αρκετή ώρα να κλείσει η κάθοδος της Περικλέους από την Κατσιμπίρη έως την Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου