Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΠΑΝΕ ΤΟ ΞΥΛΟ!!! ΚΡΑΤΟΣ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ!!!

 ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ - (+video)
Αυτή είναι η αντιμετώπιση του κράτους στις διαδηλώσεις των εργαζομένων...
Θαυμάστε !



Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η εθνική οδός Αθηνών Λαμίας στον κόμβο του Μαρτίνου, όταν άντρες των ΜΑΤ επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα σε εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ. Οι εργαζόμενοι είχαν συγκεντρωθεί προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα σχέδια ιδιωτικοποίησης του εργοστασίου.Η συγκέντρωση των εργαζομένων διεξαγόταν στο ρεύμα ανόδου του δρόμου. Κάποια στιγμή οι εργαζόμενοι επιχείρησαν να κλείσουν και το ρεύμα καθόδου. Τότε οι άντρες των ΜΑΤ επιτέθηκαν με πρωτοφανή βιαιότητα και έκαναν χρήση χημικών και βομβίδων κρότου-λάμψης. Η αντιπαράθεση διήρκεσε περί τα 15 λεπτά και τα επεισόδια γενικεύτηκαν με πετροπόλεμο.





Από τα επεισόδια, τρεις διαδηλωτές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε επτά συλλήψεις. Όπως έγινε γνωστό, έχει προσδιοριστεί για απόψε συνέλευση στην οποία, εκτός των εργαζομένων, έχουν κληθεί να μετέχουν και οι κάτοικοι από τα χωριά πέριξ του εργοστασίου.
Η συνέχεια του ρεπορτάζ μέσα...

 








Τουλάχιστον 3 τραυματίες μεταφέρθηκαν με το ασθενοφόρο της ΛΑΡΚΟ στο Ιατρείο της Λάρυμνας από τα επεισόδια στη γέφυρα του Μαρτίνου. Ενας ακόμη από αυτούς που κρατούνται είναι τραυματισμένος στο πρόσωπο όπως διαπιστώθηκε και από το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και γιατρό Βασίλη Κυριακάκη.Αυτή τη στιγμή οι τόνοι έχουν πέσει, εξελίσσονται διαπραγματεύσεις για την απελυεθέρωση των κρατουμένων και προσδιορίζεται συνέλευση το βράδυ, χωρίς να έχουν ακόμη γίνει γνωστά ο χρόνος και ο τπόπος αυτής, καθώς συνδικαλιστές, βουλευτές και Δήμαρχοι, μιλούν για ωμή αστυνομιή βία και εξελίσσονται οι διαβουλεύσεις για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.





Στο σύνολό τους οι διαδηλωτές χαρακτηρίζουν απρόσμενη την επίθεση της αστυνομίας, αφού όπως λένε "μετά από κάποιους χαιρετισμούς λίγων λεπτών ο δρόμος θα άνοιγε και πάλι". Επιρρίπτουν ευθύνες στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου για τις εντολές που έδωσε και μιλούν για πρωτοφανείς καταστάσεις με τη χρήση χημικών, αλλά και άγριο ξύλο σε βάρος διαδηλωτών.

Δείτε το video της αισχρής επίθεσης των ΜΑΤ κατά των εργαζομένων, 
όπου αποδεικνύεται ότι τα ΜΑΤ "εκτελούν εντολές άνωθεν"
και δεν προκλήθηκαν από κανέναν εργαζόμενο...

Άγρια συμπλοκή ΜΑΤ-εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στην... από LAMIASTARGR
kavalaoil.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου