Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΤΙΓΚΑΣ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ



Περιοδεία-Επικοινωνία-Δεσμεύσεις

        Το Σάββατο 21 Σεπ. 2013 ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου-Χολαργού και Υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας, συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξής του επισκέφθηκαν καταστήματα στην οδό 17 Νοέμβρη. Συνομίλησαν με τους καταστηματάρχες και ενημερώθηκαν για τα πολλά και σε αρκετές περιπτώσεις δύσκολα προβλήματα που τους απασχολούν. 
Την Κυριακή 22 Σεπ.2013 παρακολουθήσαμε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγ. Γεωργίου και στη συνέχεια την εναρκτήρια εκδήλωση της Σχολής Γονέων της ίδιας ενορίας, όπου μας δόθηκε η δυνατότητα να ακούσουμε τους γονείς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ακολούθως επισκεφθήκαμε τη Λέσχη Αξιωματικών όπου και εκεί συναντηθήκαμε με πολλούς από τους κατοίκους της πόλης μας και συζητήσαμε με άνεση τα προβλήματα που τους απασχολούν.
Με τη Σοβαρότητα και Υπευθυνότητα που διακρίνει τόσο τον  κ. Τίγκα όσο και τους συνεργάτες του, έγιναν οι συζητήσεις με τους καταστηματάρχες αλλά και τους γονείς και τους κατοίκους της πόλης μας και ήταν ειλικρινείς, ζεστές και ουσιαστικές. Ο επικεφαλής της παράταξης και Υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας ανέπτυξε με σαφήνεια και ειλικρίνεια τις απόψεις του συνδυασμού του.
Ευχαριστούμε θερμά τους καταστηματάρχες και τους γονείς και κατοίκους της πόλης μας που μας εμπιστεύθηκαν τα προβλήματα που τους απασχολούν. Θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης αυτής, επιδιώκοντας τις καλλίτερες λύσεις.


Η πορεία στα καταστήματα και στη κοινωνία μας θα συνεχισθεί και θα εντατικοποιηθεί.
Δελτίο Τύπου της "Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησηςη Παπάγου-Χολαργού"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου