Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: "ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ..."!

Σοβαρή καταγγελία δημότισσας σε βάρος του οδηγού του λεωφορείου τη δημοτικής συγκοινωνίας Παπάγου-Χολαργού έγινε πριν από λίγο στην εφημερίδα μας. Τα στοιχεία της ηλικιωμένης γυναίκας είναι στη διάθεσή μας.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, προχθές Σάββατο, ο οδηγός του δημοτικού πούλμαν κατερχόταν την οδό Αναστάσεως και έδειχνε απρόσεκτος....


συνομιλώντας με άλλον επιβάτη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αντιληφθεί τελευταία στιγμή ότι έπρεπε να σταματήσει σε στάση (περίπου στο ύψος της οδού Ορφέως), και το...κακό να γίνει: φρενάρισε απότομα, έτσι που η καταγγέλλουσα έχασε την ισορροπία της και στην προσπάθειά της να κρατηθεί χτύπησε άσχημα το χέρι της. Όπως μας είπε "δεν μπορώ να το κουνήσω σήμερα. Ήταν απαράδεκτος ο οδηγός. Οδηγούσε και μιλούσε με επιβάτη, γι΄αυτό έγινε το κακό. Κόντεψε να με σκοτώσει..."

Η εφημερίδα μας -το είπαμε εδώ και καιρό- είναι ο πραγματικός συμπαραστάτης του Δημότη. Γι' αυτό και δημοσιεύουμε ό,τι μας καταγγέλλεται (εφόσον είναι επώνυμη η καταγγελία). 

2 σχόλια:

  1. Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??????ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ????ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρώει σουβλάκια μαζί με άλλους μπουχέσες, μήπως;;;
    `Ζ΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή