Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ!

Μηδενική-σχεδόν- επίπτωση δείχνει να έχει στη δημοφιλία του κόμματος του Λαϊκού Συνδέσμου το τραγικό γεγονός της δολοφονίας του 34χρονου ράπερ Π. Φύσσα στο Κερατσίνι το οποίο επιχειρήθηκε να χρεωθεί από τη κυβέρνηση και τη τρόικα στο εθνικιστικό κόμμα.
Στη δημοσκόπηση η οποία ξεκίνησε πριν  τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και ολοκληρώθηκε τη περασμένη Πέμπτη και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ημέρες επικοινωνιακής καταιγίδας κατά του Λαϊκού Συνδέσμου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος στην εκτίμηση ψήφου λαμβάνει το 11,2% έναντι 11,7 % που είχε στη προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας τον Αύγουστο.
Συγκεκριμένα σε δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis για την εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», Λαϊκός Σύνδεσμος λαμβάνει 11,2% από 11,7%.
Παράλληλα, μπροστά περνάει στη πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ με ποσοστό 19,8% έναντι 19,6%, ενώ ακολουθούν ο Λαϊκός Σύνδεσμος με 7,8%, το ΠΑΣΟΚ με 4,8%,το ΚΚΕ με 4,6%, οι ΑΝΕΛ με 3,6% και η ΔΗΜΑΡ με 3,2%.
Τέλος, στην εκτίμηση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει ποσοστό 28,7% με δεύτερη τη ΝΔ με 28,3%.
Στην τρίτη θέση είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος με ποσοστό 11,2% και ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 7,9%, το ΚΚΕ με 6,7%, οι ΑΝΕΛ με 5,2%, και η ΔΗΜΑΡ με 4,7%
Στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται με 32% έναντι του Αλέξη Τσίπρα που συγκεντρώνει 15%.
Σημειώνεται οτι η Μetron Analysis είναι μια εταιρεία η οποία στη συντριπτική πλειοψηφία των δημοσκοπήσεων που δίνει είναι "συστημικού χαρακτήρα".
defencenet.gr

2 σχόλια:

  1. λενε ολοι για δημοσκοπησεις.....................γιατι δεν βγαζουν σε ολες αυτες της σελιδες στο διαδικτυο μιαδημοσκοπηση προθεσης ψηφου ..................[δεν ειναι αξιοπιστες΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄]η δεν θελουν [δημοκρατικα]παντα να το κανουν [να μπορει ο καθενας να ψηφιζει μονο μια φορα]................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μας ζαλισαν η χρυση αυγη εκανε αυτο ,εκανε το αλλο τραγουδαει τραγουδια [φασιστικα],υπαρχει φωτογραφια με τον δολοφονο[ακουσων -ακουσων][επρεπε να το γνωριζει οτι θα γινοτανε δολοφονος],πηγαν στην τουαλετα με μαυρη μπλουζα[το διανοησε'''......που ακουστηκε αυτο''''''''''''''''']και εχουμε τον καθε Βερυκιο στο τηλ.παραθυρο με τον παροξυσμο του να χτυπιεται κατα χρυσης αυγης--- το βλεπει και στον υπνο του ως εφιαλτη που τον κυνηγα'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''και αυτο σε καθημερινη βαση-μπορει να μην εχουμε δουλεια,να μην εχουμε χρηματα,να μην εχουμε φαι αλλα της σαχλαμαρες μας της δινουν απλοχερα χωρις περικοπες........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή