Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ!

 ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΑ; ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;

ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΣΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ;
ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΠΕ: "ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑ! ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ";
Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα από την στυγερή δολοφονία του νεαρού Φύσσα από τον 45χρονο. Το σημαντικότερο το θέτει σήμερα στην εφημερίδα "Το Χωνί" η ίδια η τραγική μητέρα του θύματος:
«Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν καλούν την βασική μάρτυρα, την κοπέλα του».  Γιατί λοιπόν δεν την καλούν; Τι φοβούνται;
Γιατί υπήρχαν τόσοι πολλοί αστυνομικοι στο επεισόδιο; Ήξεραν και έκαναν πλάτες; Σε ποιους; Στους χρυσαυγίτες ή είχαν σταλεί εκεί από άλλους; Η αστυνομία γνώριζε το τι θα γίνει; 
Η μητέρα του θύματος αναρωτιέται:
«Θέλω να μάθω γιατί όταν η κοπέλα του γιου μου τούς είπε "άντε να βοηθήσετε", της απάντησαν "εμείς είμαστε λίγοι, αυτοί είνι πολλοί"»
Ενώ όταν ήρθε ο δολοφόνος κα σκότωσε με μαχαίρι  τον Φύσσα, η αστυνομικός που είδε τη σκηνή, φώναξε: "Όχι και μαχαίρια ρε παιδιά! Είπαμε να παίξετε μόνο ξύλο"!
Άρα οι στυνομικοί ήξεραν τα πάντα. Έστεκαν ως απλοί θεατές σε μια σκηνοθετημένη παράσταση η οποία τους...ξέφυγε! Το ...σενάριο δεν περιλάμβανε μαχαίρωμα, ή μήπως περιλάμβανε χωρίς να έχουν ενημερωθεί οι στυνομικοί; Και ποιος ήταν ο...εγκέφαλος για το μαχαίρωμα; Κάποιος έδωσε την εντολή στον δολοφόνο; Η κυβέρνηση λέει ότι ήταν από τα κεντρικά της Χρυσής Αυγής γι' αυτό και η Χρυσή Αυγή ονομάστηκε αμέσως εγκληματική οργάνωση. Ήταν όμως από τη Χρυσή Αυγή ή μήπως υπήρξε άλλος πιο διεστραμμένος ...σκηνοθέτης; Ο οποίος στηρίχτηκε στο ότι τα Ματ και οι αστυνομικοί σε πολλές περιπτώσεις φαίνονται να κάνουν πλάτες στους χρυσαυγίτες (δείτε βίντεο), για να  φτιάξει το δικό του εγκληματικό σενάριο; 
Αναπάντητα ερωτήματα στα οποία καλούνται οι δικαστές να δώσουν απαντήσεις!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου