Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΙΟΠΑΝΤΡΟ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΜΕ ΜΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟ!

 Λέμε για τους δικούς μας χαλιαμπάληδες. Δείτε τον νιόπαντρο Σόρος στα 83 του με την 41,42 ετών γυναίκα του. 
Οι σχετικές πληροφορίες είναι από το iefimerida.gr και το zougla.gr.
Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μία σεμνή τελετή στην κατοικία του Σόρος στο Μπέντφορντ της Νέας Υόρκης με καλεσμένους τα μέλη των οικογενειών του ζευγαριού, συμπεριλαμβανομένων των 5 παιδιών του Σόρος. Ο γάμος ήταν ο τρίτος γάμος για τον δισεκατομμυριούχο και ο δεύτερος για την νέα σύζυγό του.

Εκτός από τους στενούς συγγενείς, στο γάμο παρευρέθηκαν και εκλεκτοί καλεσμένοι, όπως ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, Τζιμ Γιονγκ Κιμ και ηγέτες κρατών όπως ο πρόεδρος της Εσθονίας, Χέντρικ Τόμας Ίλβς, η πρόεδρος της Λιβερίας, Έλεν Τζόνσον Σέρλιφ και ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα.
Το ζευγάρι ζήτησε από τους καλεσμένους αντί για δώρα γάμου να γίνουν δωρεές σε σημαντικά φιλανθρωπικά ιδρύματα.


Στη δεξίωση του γάμου παρέστησαν περισσότεροι από 500 καλεσμένοι, ανάμεσα στους οποίους ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας Jim Yong Kim αλλά και ξένοι ηγέτες όπως ο πρόεδρος της Εσθονίας Toomas Hendrik Ilves, η Πρόεδρος της Λιβερίας Ellen Johnson Sirleaf αλλά και ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα.
Επίσης, παρέστησαν και άλλοι παγκόσμιοι μεγιστάνες του πλούτου όπως οι Paul Tudor Jones και Julian Robertson . Η Bolton, μεγάλωσε στην Καλιφόρνια, και είναι κόρη μιας νοσοκόμας και ενός συνταξιούχου αξιωματικού του ναυτικού των ΗΠΑ. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Utah και είναι κάτοχος MBA από το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι . Αξίζει να σημειωθεί πως και η Tamikο είχε προηγούμενο γάμο, όμως ο πρώτος της σύζυγος απείχε πολύ, και από τα 83 χρόνια του Soros αλλά και από την περιουσία των 20 δις δολαρίων του... Να ζήσουν τα παιδιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου