Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΤΗΝ ΘΑΨΟΥΝ!

Πραγματική ομοβροντία δέχεται η Χρυσή Αυγή τόσο από το πολιτικό σύστημα όσο και από τα ΜΜΕ μια και αντιμετωπίζεται πλέον ως εγκληματική οργάνωση η οποία πρέπει να εκτοπιστεί πάραυτα από την Βουλή. Όποιος παρακολουθεί συνεχή ενημέρωση μπορεί να διαπιστώσει το γεγονός: η Χρυσή Αυγή καλύπτει το μεγαλύτερο μέρους των δελτίων ειδήσεων, την ώρα που τα καυτά πολιτικά ζητήματα με την αυριανή έλευση της τρόικας και την επανεκλογή της Μέρκελ, θα διαμορφώσουν ακόμη πιο ζοφερή την καθημερινότητα των Ελλήνων. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η ...δημοκρατική επιχείρηση κομμάτων και ΜΜΕ θα αποδώσει καρπούς και η Χρυσή Αυγή αναμένεται να καταποντιστεί εκλογικά!
Δεν θα πούμε τίποτε περισσότερο, απλά θα δανειστούμε ένα απόσπασμα από το σημερινό άρθρο του Αριστερού Καζάκη, στο "Χωνί":
"Θέλω να καταλάβω γιαί η Χρυσή Αυγή είναι μια φασιστική οργάνωση, ενώ τα κυβερνώντα κόμματα και όσοι συνέβαλαν στη σημερινή κατάσταση γενοκτονίας του ελληνικού λαού ανήκουν στο δημοκρατικό λεγόμενο τόξο. Γιατί; Επειδή τα μέλη της ΧΑ φοράνε μαύρες μπλούζες, χαιρετάνε ναζιστικά και φέρουν σήματα που παραπέμπουν ευθέως στα Ες Ες; Ενώ οι κυβερνώντες πολιτικοί φοράνε κουστούμι, γραβάτα και κρύβουν τα εγκλήματα τους πίσω από ένα κοινοβούλιο που οι ίδιοι έχουν μετατρέψει σε τσίρκο.
Ή μήπως επειδή η ΧΑ οργανώνει δολοφονικές συμμορίες για να δέρνει σκουρόχρωμους και αντιφρονούντες, με αποκορύφωμα την εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα; Ενώ οι κυβερνώντες δολοφονούν με τακτ και από απόσταση. 
Τελικά ποιοι έχουν βάψει με περισσότερο αίμα τα χέρια τους; Οι συμμορίτες και οι μπράβοι της ΧΑ ή οι εντολοδόχοι της τρόικας;"!

Κι εμείς συμπληρώνουμε στα όσα λέει ο Δ. Καζάκης: Οπότε ας διώξουν την ΧΑ για να μείνουμε ήσυχοι με τους ήδη υπάρχοντες προστάτες μας στο δημοκρατικό τόξο: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ! Ζήτω η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου