Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Ο ΚΩΣΤΗΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΡΑΝΙΕΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ, ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ...

Ο Εκπρόσωπος της "ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ" τ. Βουλευτής Κωστής Αϊβαλώτης σχολίασε τις ειρωνικές  για την Ελλάδα δηλώσεις του τέως  προπονητή της Εθνικής Ελλάδος  (και τώρα της "Λέστερ") Κλάουντιο  Ρανιέρι:

"Αποκτά ενδημικό χαρακτήρα πλέον  η συνήθεια αποτυχόντων...

προπονητών στην Ελλάδα να κάνουν δηλώσεις κατά της χώρας μας , στην οποία έφαγαν "παντεσπάνι" και από την οποία  ... έφυγαν "νύχτα" : 
Μετά τον απολυθέντα προπονητή της ΑΕΚ  κ. Πογιέτ που έκανε μειωτικές δηλώσεις για την Ελλάδα σε ισπανόφωνο έντυπο , ήρθε και ο έτερος αποτυχών, ο τ. προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Κλάουντιο  Ρανιέρι, να κάνει..."πλακίτσα" με ειρωνικές δηλώσεις του κατά της Ελλάδας σε αγγλικά ΜΜΕ , μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αγγλίας από την Λέστερ.

- Θα έπρεπε να θυμίσει στον Ρανιέρι  η ΕΠΟ (η οποία ευθύνεται και για την αποτυχημένη επιλογή του ) ότι ήρθε το 2014 στην Ελλάδα και ανέλαβε μια Εθνική ποδοσφαίρου που μόλις ένα μήνα πριν βρέθηκε μια ανάσα από τους "8" τους Μουντιάλ της Βραζιλίας, και   κατόρθωσε  σε χρόνο-μηδέν να την... ξεχαρβαλώσει τελείως.

- Θα έπρεπε να του θυμίσει η ΕΠΟ ότι  αμείφθηκε αδρά για το εν λόγω ξεχαρβάλωμα και τις απανωτές ήττες , από μια χώρα που οι πολίτες της βλέπουν το εισόδημά τους να μειώνεται, αλλά  βρήκε αρκετό "παντεσπάνι" για να τον ταϊσει καλά για τις ανύπαρκτες υπηρεσίες του. 

-Θα έπρεπε να θυμίσει στον Ρανιέρι  η ΕΠΟ ότι με αυτόν η ΕΘνική Ελλάδος μέτρησε μόνο ήττες στην έδρα της, και έφτασε στα  όρια της πλήρους διεθνούς ανυποληψίας όταν ηττήθηκε μέσα στο Καραϊσκάκη ακόμη και από την συμπαθή ομάδα των...ψαράδων των Νησιών Φερόε !

-Θα έπρεπε επίσης  να του θυμίσει η ΕΠΟ ότι οι προκάτοχοί του κ.κ. Ρεχάγκελ και Σάντος ήταν άριστοι  ως προπονητές αλλά και υποδειγματικοί στις συνεντεύξεις τύπου που έδιδαν σε ξένους δημοσιογράφους και υπερασπίζονταν την Εθνική Ομάδα και -κυρίως- την χώρα στην οποία εργάζονταν,ενώ όλοι θυμούνται με ποιό τρόπο ο Φερνάντο Σάντος έχει βάλει στην θέση του ξένο δημοσιογράφο που του έκανε παράξενη ερώτηση για την Ελλάδα , κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο  Μουντιάλ της Βραζιλίας του 2014. Θυμίζω ότι ο κ. Σάντος έφυγε από την Βραζιλία άρον -άρον (το γιατί δεν το μάθαμε ακόμη...)  πριν ακόμη λήξει το Μουντιάλ εκεί,  η ΕΠΟ δεν έκανε ούτε μια εκδήλωση  για να τον τιμήσει ,και  κατόπιν  ανέλαβε την Εθνική της χώρας του, της Πορτογαλίας, με την οποία πήρε  άνετη  πρόκριση στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα , το οποίο οι παίκτες της Εθνικής μας  θα δουν από την τηλεόραση, ελέω Ρανιέρι..

Αφού, όμως ,η ΕΠΟ δεν έβγαλε άχνα τόσον καιρό  για την 100% αποτυχημένη επιλογή Ρανιέρι, ας πει όλα τα παραπάνω ο (κατά τα άλλα λαλίστατος στο εσωτερικό...) υφυπουργός Αθλητισμού κ. Κοντονής βάζοντας στην θέση του τον κάθε αποτυχόντα ξένο προπονητή που έρχεται στην Ελλάδα , πατώνει, εισπράττει και την... "κοπανάει" , κάνοντας από πάνω και ειρωνικές δηλώσεις για την χώρα  που τον τάϊσε , αντί να ζητήσει μια συγγνώμη για τις απίστευτες  βλακείες που διέπραξε..."


7 σχόλια:

  1. τώρα μιλούν οι ειδικοί των μνημονίων, των Παπαδήμων, των διαφόρων Μπαλτάκων κ.ο.κ.!!!ρε ουστ!!!!πρακτορολαγοί του συστήματος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ και οι αλλοι ΝΑΖΙ ειστε τωρα και με τον...Ρανιερι;; Φαίνεται γουστάρεις να ακους από τους αστειους τύπου Ρανιέρι ή Πογιετ να διασυρουν την Ελλάδα. Ο πατριωτισμός σας ξεχειλιζει μονο οταν αφορα την ...Γερμανία,φαινεται .Αντε να χαθείτε , ρετάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσυ και οι αλλοι ΝΑΖΙ ειστε τωρα και με τον...Ρανιερι;; Φαίνεται γουστάρεις να ακους από τους αστειους τύπου Ρανιέρι ή Πογιετ να διασυρουν την Ελλάδα. Ο πατριωτισμός σας ξεχειλιζει μονο οταν αφορα την ...Γερμανία,φαινεται .Αντε να χαθείτε , ρετάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κώστα Αϊβαλιώτη πες κάτι και για το σήμα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που δεν είναι σωστό και ούτε είναι η ελληνική σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε όχι να αναγορεύσουμε σε .... διάνοια τον πιο άχρηστο που πέρασε από τον πάγκο της Εθνικής, επειδή πήρε πρωτάθλημα στην Αγγλία; Ο Άχρηστος διέλυσε όλο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΌ οικοδόμημα που με κόπο έφτιαξε ο Ότο και που διατήρησε ο Φερνάντο σε υψηλό επίπεδο και με κάτι παραπάνω, με αξιοπρέπεια!!! Μάλλον "διάνοια" στην επίτευξη ρεκόρ του πως διαλύουμε μια Πρωταθλήτρια Ευρώπης σε μόλις δύο μήνες... ναι συμφωνώ!!!
    Συνήθως αποφεύγω να εκφράζομαι με βρισιές, αλλά κάποιες φορές πιστεύω ό,τι η ελληνική βρισιά ΜΑΛΑΚΑΣ, έχει φτιαχτεί για κάτι τύπους σαν και αυτόν!!! Έχει το ίδιο μερίδιο ευθύνης και η ΕΠΟ, για την επιπολαιότητα που επέδειξε στον Σάντος και την επιλογή του...μαλάκα!!!
    Και κάτι ακόμη, αυτός ο τύπος του χρόνου θα έχει την μία ήττα πίσω από την άλλη και την Λέστερ θα την ρίξει κατηγορία...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλωσε ο μπουρδολόγος ο Ρανιερι οτι θελει να φυγει απο την Λεστερ φετος! Ελα ρε μεγάλε ! Οχι, να κατσεις εκει, να την πας την Λέστερ στην Β΄Εθνικη και να δουμε πού θα βρεις τρύπα να κρυφτείς, άσχετε. Διελυσες την Εθνικη Ελλάδος και θα δουμε μέχρι και την Τουρκία να παίζει στο EURO, παλιοξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμείς περιμένουμε από το 2013 να ξηλωθεί η ΕΠΟ.
    Θέλουμε να ξηλωθεί τώρα αμέσως όλη η ΕΠΟ και να γίνουν σαρωτικές αλλαγές που περιμένουμε γιατί υπάρχει πολύ μεγάλη σαπίλα στην ΕΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή