Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ - ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ


Tα έχουμε αποκαλύψει ήδη εδώ και καιρό. Θυμηθείτε τα links και πιο κάτω σας δίνουμε τα ...νέα στοιχεία. 

29/11/12: "Με υπουργική απόφαση φόρτωσαν όλο το χρέος των Τραπεζών στο λαό".

31/1/13: "Σκάει ομόλογο 44 δις στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα"

5/2/13: "Κράτος και Τράπεζες έκλεψαν 93 δις από την αγορά".

14/2/13 "Φορτώνουν όλα τα χρέη στις πλάτες του κοσμάκη".

23/2/13: "Στουρνάρας: Το πραγματικό χρέος της χώρας είναι 550 δις".

2/3/13: "Παράνομα όλα τα μνημόνια"

27/3/13: "Έτσι θ’ αρπάξουν τα δις από τις καταθέσεις των Ελλήνων"

30/6/13 "Το μεγαλύτερο έγκλημα της κυβέρνησης Παπανδρέου"

1/7/13: "Σάλος με το πολιτικό έγκλημα Σαχινίδη"

8/7/13: "Ιδού το σατανικό σχέδιο της διάλυσης της χώρας και του λαού"

Από τον λαό πλέον, παίρνουν το σπίτι και τον καθιστούν άστεγο επειδή δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη των Τραπεζών!!! Πρόκειται για άνευ προηγουμένου έγκλημα για το οποίο θα πρέπει να λογοδοτήσουν όλοι οι πολιτικοί ολετήρες που συνέπραξαν σε αυτό. Η Δικαιοσύνη θα επέμβει ή θα παραμείνει απλός θεατής μπροστά σε αυτή την απάτη που συντελείται σε βάρος του ανυποψίαστου πολίτη; Η Δικαιοσύνη, που ήδη έχει χαρακτηρίσει νόμιμο το Μνημόνιο, η Δικαιοσύνη που ως τυφλή φέρεται να χαρακτήρισε… νόμιμη την αρπαγή των αποταμιεύσεων των ομολογιούχων του Δημοσίου, η Δικαιοσύνη που διά της ανακρίτριας κ. Πεδιαδίτη κρίνει νόμιμο το φουσκωμένο έλλειμμα της ΕΛΣΤΑΤ το 2009, αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι μπορεί να θεωρήσει… νόμιμο και το φόρτωμα των χρεών των Τραπεζών στις πλάτες των πολιτών!     

Σήμερα λοιπόν, ο υπουργός Οικονομικών έρχεται να μεγιστοποιήσει τις διαστάσεις της πολιτικής απάτης, μεταφέροντας στον λαό και προσαυξημένο με επιτόκιο 14%, σχεδόν 26 δισεκατομμύρια ευρώ τα οποία οι Τράπεζες αρνούνται να πληρώσουν! Πρόκειται για 26 δις ευρώ από τα περίφημα 93 δις (δημοσιεύματα "Ε.Ω." 29/11/12 και 5/2/13) τα οποία έπρεπε να πέσουν στην αγορά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Οι Τράπεζες "τσέπωσαν" και τα 93 δις χωρίς να δώσουν φράγκο στην αγορά, την οποία με αυτό τον τρόπο νέκρωσαν ολοκληρωτικά!

Δεν φτάνει όμως που κράτος και Τράπεζες οδήγησαν σε λουκέτα εκατοντάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ο κ. Στουρνάρας τα 26 από τα 93 δις ευρώ, τα μεταβιβάζει όλα στο δημόσιο χρέος με προσαυξημένο επιτόκιο 14%! 
Το πάνω γράφημα δείχνει ότι σε λίγους μήνες "σκάνε" πάνω από 15 δις ευρώ τα οποία πρέπει να πληρωθούν μέχρι τον Ιούνιο ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου, πρέπει να πληρώσουμε στους τοκογλύφους πάνω από 28 δις ευρώ! Από πού θα βρεθούν αυτά; Με νέο δάνειο και νέο Μνημόνιο που θα σταυρώσει την Ελλάδα και τις επόμενες γενιές των Ελλήνων. Με υπογραφές Σαμαρά, Στουρνάρα, Βενιζέλου και των άλλων παιδιών προχωρούμε προς την ανάπτυξη! Μόνο που θα είναι ανάπτυξη για τους οικονομικούς δολοφόνους μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου