Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ "ΚΑΡΦΩΝΕΙ" ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΒΟΥΝΟΥ-ΥΜΗΤΤΟΣ


Ο Δημήτρης Τούτουζας ανήρτησε στον "τοίχο" του facebook την παρακάτω δήλωση-καρφί για το σημερινό αγώνα Δρόμου Βουνού-Υμηττός: 

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους εργαζόμενους του ΔΟΠΑΠ και στους εθελοντές για την σημερινή διοργάνωση του 15 δρόμου βουνού. Γνωρίζοντας οτι μονο ΑΥΤΟΙ κατάφεραν και έφεραν εις πέρας τον όμορφο αυτόν αγώνα μέσα στον Υμηττο λόγω της εμπειρίας τους και της θέλησης τους, κόντρα σε πολλούς διοικούντες του δήμου που αδιαφόρησαν ακόμα και για τα βασικα. Σας ευχαριστούμε και παλι συγχαρητήρια".

15 σχόλια:

  1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗ ΔΗΜΟΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ .
    ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΑΒΑΣΗ !
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΗ ΩΣ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΤΩΝ ΦΟΥΡΝΟΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ ΑΝΕΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΜΟ ,ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ" ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ,ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΓΙΑ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΠΑΤΟΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΑΤΤΙΚΗ, ΚΑΘΟΣΟΝ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ "ΚΑΛΟΠΟΥΛΑΣ" ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΕΚΕΙ ,ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΜΕΣΩ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗ ΛΙΜΝΟΥΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΚΝΙΚ ΣΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΑ , ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ .

    CHEWBACCA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στους "διοικούντες του δήμου" δεν ανήκεις κι εσύ, παιδί του μπαμπά; Ο πρώτος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων επί Ξύδη, εσύ δεν ήσουν; Έχεις ανεξαρτητοποιηθεί, μήπως, από τη "Νέα Πορεία" και δεν το γνωρίζουμε; Χαζοαναρτησούλες στο facebook, απουσία από τα Δημοτικά Συμβούλια και γενικά το Δήμο και θάψιμο των υπολοίπων, πιστεύεις πως σου παρέχουν... άφεση αμαρτιών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ Ο ΕΞΩΓΗΪΝΟΣ CHEWBACCA , ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ.
    ΕΤΣΙ, ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ .
    ΑΠΟ ΤΑ "ΘΑ" , ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΧΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑ ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΑ "ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟΥ.
    Ο ΕΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ .
    ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΞΥΔΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑ 6.000.000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ 6.000.000 ΘΑ "ΠΕΤΑΞΟΥΝ" ΠΡΙΝ ΤΑ ΔΟΥΝ !!!!!!
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ,ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΘΕΑΤΡΟ , ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΝΩ ΤΩΡΑ ΛΕΦΤΑ !

    ΑΝΑΜΕΝΩ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ.
    ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    CHEWBACCA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κάθε άνθρωπος είναι παιδί του πατέρα του και της μητέρας του. Προφανώς ο δικός σου πατέρας είναι παντελώς άγνωστος... Ο Τούτουζας παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος και πολεμήθηκε όσο κανείς άλλος σε αυτόν το Δήμο. Η αξιοπρεπής στάση και η αποχή από το δημοτικό ξεκατίνιασμα ανήκει στα προσόντα και όχι στα μειονεκτήματά του. Προφανώς η δημοτικότητά σας ενοχλεί. Δεν αντιλαμβάνεστε όμως ότι όσοι τον πολεμάτε τον κάνετε περισσότερο Δυνατό! Ωστόσο, μπορείτε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε το προφίλ του, ίσως να αποκτήσει νόημα η άνιαρη ζωή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς και ο κάθε άνθρωπος είναι παιδί του πατέρα του και της μητέρας του και προφανώς κάποιοι πατεράδες και κάποιες μανάδες είναι πιο γνωστοί και πιο γνωστές από τους πατεράδες και τις μανάδες άλλων. Το τραγικό είναι να βασίζεσαι και να κάνεις καριέρα, πόσο μάλλον πολιτική, αποκλειστικά και μόνο λόγω του ονόματος του πατέρα σου (ή και της μητέρας σου). Κάπως έτσι φτάσαμε ως εδώ και, δυστυχώς, τα ίδια συνεχίζουμε να κάνουμε και να ψηφίζουμε, στη δύσμοιρη Ελλάδα του 2014. Αφού ο Τούτουζας είναι περήφανος για τη... δημοτικότητά του, την οποία οφείλει ακριβώς στο γεγονός ότι ο δικός του πατέρας δεν είναι "παντελώς άγνωστος", τότε... μαγκιά του και... εις ανώτερα.

      Όσο για τον εις βάρος του πόλεμο από τον Ξύδη και την παρέα του, πρώτον το λόγο πλέον έχει ο Εισαγγελέας και δεύτερον ας πρόσεχε, εξ αρχής.

      Διαγραφή
    2. Σε λίγο θα του ζητήσετε να απολογηθεί για το ότι είναι παιδί του πατέρα του! Άλλο πράγμα είναι η κριτική και άλλο η εμπάθεια. Η χώρα μας υπέφερε- και υποφέρει - από τα τέκνα των πολιτικών. Λαϊκίζετε όταν παραλληλίζεται την κεντρική πολιτική σκηνή με τα τοπικά δρώμενα! Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος: αρνούμαι να σχολιάσω το οτιδήποτε αφορά έναν υπέργηρο κύριο που κάνει τα πάντα (βλ. εισαγγελείς κτλ) για να μην αποχωριστεί την καρέκλα του! Δεν πρόκειται να παίξω αυτό το παιχνιδάκι!

      Διαγραφή
  5. Κόψε κάτι ρε υπερασπιστή των αδυνάτων και των προδοτών. Ο Τούτουζας είναι η προσωποποίηση της κωλοτούμπας όταν Σάββατο έπινε ουζάκια στο σπίτι του Νικολάου και την Δευτέρα προσχωρούσε στον Ξύδη . . Και δεν παραιτήθηκε όπως θάπρεπε αν ήταν μάγκας αλλά τον παραίτησε ο Ξύδης, τους δε λόγους της εκπαραθύρωσής του δεν τους μάθαμε ποτέ. Οπότε χαλάρωσε λίγο και απόλαυσε την Στικούδη μπας και ξελαμπικάρει η γκλάβα σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όσο για τον φίλο εξωγήινο συμφωνώ απόλυτα με την άποψή του ΛΕΦΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕ????????? Καραγκιοζοπαίχτες όλοι και κακομοίρηδες λάγνοι της εξουσίας που προσπαθείτε να αποκτήσετε υπόσταση με το να γίνετε Δήμαρχοι !!!! Αλλού είναι οι ζωή και ο αγ΄ωνας όχι στα ψέματα και στις παπαριές που αραδιάζετε ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συνέχισε έτσι! Ξεχνάς ότι και η αρνητική διαφήμιση παραμένει διαφήμιση! Όσοι γνωρίζουν τα τοπικά δρώμενα θα συμφωνήσουν στο ότι ο Ξύδης, με τη γνωστή τακτική του "διαίρει και βασίλευε", ποτέ δεν θα πολεμούσε ευθέως τον οποιοδήποτε. Το οφθαλμόλουτρο στην Στικούδη μπορεί να σε "χαλαρώσει" ποικιλοτρόπως.... Στα διαλείμματα μπορείς να τσεκάρεις το προφίλ του Τούτουζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θα μας τρελάνει ο Μήτσάρας, βρίζει τη Δημοτική Αρχή στην οποία ανήκει, βρίζει το κουμπάρο του και όλους τους Συμβούλους, λείπει σχεδόν από όλα τα δημοτικά συμβούλια όπου εκλέχτηκε από τον κόσμο για να είναι παρών , είναι απών από όλα τα δημοτικά θέματα και νομίζει ότι έτσι θα βγεί και από πάνω...ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ!!

    Ερώτηση: γιατι δεν παραιτήθηκες μέτα από τόσα χρόνια Δήμήτρη από την "KAKH ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΞΥΔΗ" ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα και η προπαγάνδα έχει κάποια όρια τα οποία σαφέστατα προσπερνάτε... Κριτής όλων είναι η κάλπη!

      Διαγραφή
  9. Ό,τι πεις, Δημήτρη. Θα σε δούμε, όμως, στην κάλπη αυτή τη φορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τον βλέπεις μέχρι να φτάσει στα χρόνια του Ναυαρχίδα σου!

      Διαγραφή