Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ! ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ-ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!

Η συγκέντρωση του Αποστολόπουλου πέρασε στην ιστορία. Ωστόσο πολλά νέα στοιχεία ...μπαίνουν στο προεκλογικό αγώνα και νέα ακόμα θα προκύψουν. Δείτε την πάνω φωτό καλά. Και δείτε καλύτερα την διπλανή φωτό. Ο ένας από τους εικονιζόμενους, ο Θανάσης Βαλυράκης ανέβηκε ήδη στο βήμα και θα είναι ο νέος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  του Ηλία Αποστολόπουλου. Ο Γιάννης Ροκόφυλος μπορεί να μην κατέβει υποψήφιος στις επόμενες εκλογές δηλώνοντας "τόπο στα νειάτα" αλλά δεν έπαυε κάθε τόσο να λέει "πολύ καλός ο Ηλίας στην ομιλία του". 
Ο Κυριάκος Λινάκης στις πρώτες θέσεις, μάλλον στον Ηλία θα καταλήξει. 
Δείτε και την πιο κάτω φωτογραφία (έστω και αν είναι θολή).
Βλέπετε τις κ.κ. Ευαγγελοπούλου-Νικάκη; Τις είδαμε κάθε τόσο να χειροκτροτούν τον νέος υποψήφιο δήμαρχο. Για την κα Νικάκη έχουμε προβλέψει ότι θα υποστηρίξει τον συνδυασμό του Ηλία Αποστολόπουλου. 


13 σχόλια:

  1. Ξύδη ζεις, εσύ μας οδηγείς !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με αυτα τα ξεζουμισμενα στελεχη θα κερδισει τον δημο ο προδοτης αποστολοπουλος;με αυγουροπουλους-ροκοφυλους και λινατσες...(λινακη εννοουσα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο βραχιολιδης φημιζεται για τα μαϊμου ρεπορταζ του.
    Κωνσταντινος Σαμπανης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ξυπνητούρια, Κυριάκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με Βαλυράκη, Δημητριάδου, Σιαμάνη, όλος ο Παπάγος είναι μαζί σου Λιάκο. Προχώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το διακοσμητικό στοιχείο ο Ηλίας αποφάσισε χθες να ανοίξει το στόμα του και να "απαγγείλει" τυφλοσούρτη την ομιλία που του είχαν προετοιμάσει τα "πρωτοκλασάτα' στελέχη του. Τι να πει και αυτός ο φτωχός από τη ζωή του αφού έχει λάμψει δια της απραξίας του. Το παραπάνω σχόλιο μας διαφωτίζει για το είδος των στελεχών του Ηλία. Μια δυσκίνητη παράταξη μουσείο. Μια παράταξη υποκριτών που πραγματικά μόνο προβλήματα θα μας δημιουργούσαν αν κέρδιζαν τις εκλογές. Α παπαπα αυτά βλέπω και συχαίνομαι τις δημοτικές εκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσύ που επιμένεις να β΄ζεις συνεχώς το μακροσκελές σχόλιο που αφορά στο θέμα της ΕΑΒ, να διωχθώ δικαστικά για ένα θέμα το οποίο δεν έχει αποδειχθεί απολύτως τίποτε; Πετάς την ρουκέτα σου πίσω από την ανωνυμία σου και επιμένεις σε αυτή. Αν το ξανακάνεις θα το κάνεις επώνυμα ώστε ο θιγείς να μπορεί να σε μηνύσει, όχι να φάω εγώ την μήνυση κι εσύ να συνεσίσεις να λασπολογείς! Το κατάλαβες; Διαφορετικά θα με αναγκάσεις να βάλω φραγή σε όλα τα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ουδέποτε θα μιλούσα με αυτόν τον τρόπο για έναν άνθρωπο που εκτιμώ ιδιαίτερα , ο Ηλίας ο Αποστολόπουλος είναι από τα ικανότερα νεαρά στελέχη που έχει ο Δήμος μας!!! Τέτοια άτομα είναι κατάλληλα , κατά την άποψη μου για να διοικήσουν τον Δήμο μας με όρεξη , ενέργεια και μεράκι . Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που μπορεί κάποιος να θέλει να με μπλέξει σε αυτή την ιστορία και χρησιμοποιεί το όνομα μου για να βρίσει διάφορους απολαμβάνοντας την ανωνυμία του !!!! ΠΟΤΕ δεν έγραψα και δεν μίλησα για κανέναν άνθρωπο με αυτούς τους χαρακτηρισμούς (εκτός από τον Βραχιολίδη) λυπάμαι για την όποια αναστάτωση μπορεί να προκλήθηκε , δεν έχω καμία σχέση με τους χαρακτηρισμούς που έχουν υποθει , και για την συνέχεια που μπορεί να έχει αυτή η ιστορία (γιατί προφανώς θα ξαναχρησιμοποιήσουν το όνομα μου). Κλείνοντας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση που σίγουρα σας έχει περάσει από το μυαλό ... Γιατί ένας άνθρωπος που παλεύει με νυχιά και με δόντια κατά της ιντερνετικης ανωνυμίας 2 χρόνια τώρα στο δικό του blog δεν σταματάει την δυνατότητα ένας ανώνυμος να μπορεί να σχολιάσει ? όταν βλέπει την κακή χρήση που γίνετε ? Γιατί λοιπόν Μάκη ΕΣΥ! δεν σταματάς στον blog σου την ΑΝΩΝΥΜΙΑ? Μήπως φταίνε τα πεσμένα views? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!! ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΨΕΥΤΕΣ και ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΚΗ Σ' ΑΓΑΠΑΜΕ , Σ' ΕΚΤΙΜΑΜΕ , ΑΛΛΑ Σ' ΑΥΤΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ . ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΧΟΛΙΟΓΡΑΦΟΥΣ !!! ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ . ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ . ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ . ΓΙΑΤΙ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά, έχετε πρόβλημα να ξεχωρίσετε την ανωνυμία από τους κουκουλοφόρους; Μην τα βάζετε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Εγώ ποτέ δεν το έκανα αυτό. Καταφέρομαι εναντίον αυτών που χρησιμοποιούν την ανωνυμία για να εκτοξεύσουν λάσπη και συκοφαντίες και για να εξυβρίσουν. Όταν ένα σχόλιο είναι κόσμιο, έστω και πειρακτικό αλλά όχι υβριστικό-συκοφαντικό γιατί να μην το δημοσιεύσω ακόμη και αν είναι ανώνυμο; Ποτέ δεν ταύτισα την ανωνυμία με τους κουκουλοφόρους. Δεν είπα ντε και καλά ότι θα σχολιάζουν μόνον οι επώνυμοι. Άλλωστε το διαδίκτυο και τα blogs προσφέρουν αυτή την δυνατότητα της ανωνυμίας. Το να εμφανίζονται όμως κάποιοι και να εξαπολύουν χυδαίες ύβρεις πίσω από την κουκκούλα της ανωνυμίας τους, ε, αυτό είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Δεν μπορεί όμως εν ονόματι αυτών των αθλίων-υβριστών-κουκουλοφόρων να απαγορεύσουμε σε όποιον κόσμιο θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, να γράψει ένα σχόλιο!
    Κουκουλοφόροι του διαδικτύου και αλήτες είναι αυτοί που ιδρύουν blog χωρίς να βάζουν υπεύθυνο και πίσω από την ανωνυμία τους, βρίζουν και συκοφαντούν αδιακρίτως, χωρίς να έχουν τα μπατζάκια να αντιμετωπίσουν την Δικαιοσύνη. Αυτοί είναι οι κουκουλοφόροι.
    Πολλοί επίσης ακροατές σε ραδιοφωνικές εκπομπές ή τηλεθεατές σε τηλεοπτικές εκπομπες παίρνουν τηλέφωνο και λένε τις απόψεις τους χωρίς να δίνουν ...πιστοποιητικό γέννησης. Κρατούν την ανωνυμία τους. Ε, αυτοί δεν είναι κουκουλοφόροι ούτε τους είπα ποτέ έτσι.
    Αυτό τον απλό διαχωρισμό αδυνατούν να τον καταλάβουν μερικοί νεαροί σαν τον παραπάνω. Αυτός λοιπόν ο νεαρός δεν έχει πάψει να με βρίζει και μέσω του facebook με τον πιο χυδαίο τρόπο. Πάντως, οφείλω να ομολογήσω ότι ναι μεν με βρίζει και συνεχίζει να κάνει το ίδιοι αλλά τουλάχιστον έχει μπατζάκια να λέει ποιος είναι. Και όταν λοιπόν χρειαστεί θα έχει το θάρρος ν' αντιμετωπίσει κατάφατσα μέσω της Δικαιοσύνης τις συνέπειες των πράξεών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το σχόλιο που προηγήθηκε το σβήσαμε γιατί ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και υβριστικό. Αυτά εννοούμε ...κουκουλοφορικά σχόλια τα οποία δεν έχουν θέση εδώ. Εάν εξακολουθήσει αυτή η κατάσταση και μπαίνουν κουκουλοφόροι στο blog μας θαν αναγκαστούμε να κάνουμε φραγή στα σχόλια. Είπαμε ότι είναι απαράδεκτο εν ονόματι των κουκουλοφόρων να βάλουμε stop στα σχόλια αλλά εάν το φαινόμενο πάρει διαστάσεις θα μας αναγκάσουν -οι άθλιοι κουκουλοφόροι- να το κάνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μάκη μην πηγαίνεις την κουβέντα πάντα εκεί που σε συμφέρει , κάνεις συγκρίσεις ανόμοιες ... στο ραδιόφωνο παίρνει όποιος θέλει τηλέφωνο , άλλα υπάρχει πάντα και ένας ρυθμιστής στην κουβέντα (ο παρουσιαστής της εκπομπής) που όταν αντιληφθεί ότι ο ανώνυμος βρίζει ή λασπολογεί απέναντι σε κάποιον άλλον αμέσως τον διακόπτει ή του σταματάει την ραδιοφωνική παρέμβαση , οπότε όλο σου το παράδειγμα ήταν άτοπο . Όλη την εβδομάδα αυτή γράφουν δήθεν από το όνομα μου βρίζοντας διάφορους . Πως μας υπερασπίζεσαι εκεί Μάκη αντιμετωπίζεις διαφορετικά τους ανθρώπους ? Δυο μέτρα και δυο σταθμά ? δεν νομίζω ότι αυτό είναι έντιμο για κάποιον "δημοσιογράφο" !!!! Επίσης εννοίτε πως όταν χρειαστεί και ενώπιον της δικαιοσύνης θα παραδεχθώ ότι έχω πει και δεν πρόκειτε να κρυφτώ , άπλα θέλω να είσαι έτοιμος και εσύ να αναλλαβεις τις ευθύνες σου για το άρθο αυτό που με φωτογράφιζες με έμπορο ναρκωτικών για ένα πάρτυ που πήγα να κάνω ...και να σου θυμίσω ήμουν μόλις 19 χρονών ... χωρίς να λες το όνομα μου απλά και μόνο την ιδιότητα μου για να γλυτώσεις από το ποινικό κομμάτι !!!! Πόσο ηθικό λοιπόν ήταν αυτό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή