Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Η Επιτροπή Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι, με την υποστήριξη της ΝΕ Βόρειας Αθήνας, καλεί τους πολίτες της πόλης μας, σε μια ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, 11 π.μ. στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, με θέμα τα προβλήματα που έχουν προκύψει στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας στα χρόνια του Μνημονίου και των δραματικών περικοπών.
Επειδή όμως η καταγγελία ή ο εξορκισμός των προβλημάτων δεν είναι από μόνος του αρκετός, στην εκδήλωση θα κατατεθούν από τον Γιάννη Μπασκόζο, γιατρό – Α΄ αντιπρόεδρο του Π.Ι.Σ. και τομεάρχη Υγείας και Κοινωνικού Κράτους του ΣΥΡΙΖΑ, οι προτάσεις και το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον πολύπαθο αυτόν τομέα. Επίσης θα μιλήσει ο Κώστας Λιβαδάς, γιατρός Σισμανογλείου και αντιπρόεδρος ΕΙΝΑΠ, και θα προλογίσει ο Γιάννης Καλομενίδης, γιατρός πανεπιστημιακός και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου.
Ήρθε η στιγμή, όλα αυτά που μας οργίζουν κάθε φορά που ερχόμαστε αντιμέτωποι με το Δημόσιο σύστημα Υγείας, η αγωνία του ανασφάλιστου για το πού θα βρει γιατρό, φάρμακα ή άκρη για νοσηλεία του σε Νοσοκομείο, του άνεργου που αναγκάζεται να προστρέχει στις δομές αλληλεγγύης ή τα «φιλανθρωπικά μαγαζιά», να μετουσιωθούν σε δράση για την ανατροπή των πολιτικών που τα γεννούν.
Ελάτε να συζητήσουμε μαζί, το αύριο στο χώρο της Υγείας, το τι και το πώς θα πρέπει να αλλάξει, έτσι ώστε ο στόχος για δωρεάν και ίση περίθαλψη για όλους, να γίνει από σύνθημα, πράξη. Μας αφορά όλους και όλες. Εργαζόμενους στο χώρο της Υγείας, αλλά πρωτίστως τους αποδέκτες των υπηρεσιών Υγείας, τους πολίτες.

3/2/2014                                                                                                              ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου