Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ-ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ (ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ)

Φωτιά πήραν οι αριστερές φράξιες του ΣΥΡΙΖΑ στην απόφαση του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Δυτικής Αττικής, δημοσιογράφου Θεόδωρου Καρυπίδη να καλέσει τον Ηλία Κασιδιάρη στην εκπομπή του.
Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Καρυπίδης καλωσόρισε τον κ. Κασιδιάρη και του έκανε ερωτήσεις ως δημοσιογράφος “αλλά σαν να μην έχουν συμβεί ποτέ όλα όσα έχουν συμβεί με τη Χρυσή Αυγή. Σαν να μην είναι τα αρχηγικά στελέχη του κόμματος στη φυλακή και σαν να μην έχει χαρακτηριστεί η Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση”, αναφέρουν φιλοκυβερνητικά και ψευτοπροοδευτικά site της ενημέρωσης χωρίς να έχουν αντιληφθεί οτι μόνον με τον συγκεκριμένο τρόπο και όχι με τους “Βελουχιώτειους”αποκλεισμούς, μπορεί να αντιμετωπιστεί-όπως λέει το συνταγματικό τόξο-ένα τέτοιο ακροδεξιό φαινόμενο.
O κ. Καρυπίδης σκεφτόμενος έξυπνα και πονηρά-σαν να μην τρέχει τίποτα και προφανώς για να κάνει τηλεθέαση-ρώτησε τον κ. Κασιδιάρη για το πού βρίσκονται οι έρευνες για τη δολοφονία των δύο νεαρών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, με τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής να απαντά πως δεν είναι αισιόδοξος για την πορεία των ερευνών και έκανε λόγο για αθλιότητες της Αντιτρομοκρατικής, λέγοντας πως αντί να ψάχνει τα όπλα των τρομοκρατών έψαχναν τον “δήθεν εξοπλισμό” της Χρυσής Αυγής.
Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε τον κ. Κασιδιάρη για το πού οδεύει η χώρα, για να του απαντήσει ο βουλευτής του κόμματος πως η χώρα έχει απωλέσει την εθνική της κυριαρχία και έκανε λόγο για νόμους που έρχονται από το εξωτερικό και απλά μεταφράζονται. Εν συνεχεία ρώτησε τον κ. Κασιδιάρη για τις προτάσεις του κόμματος για την πορεία της οικονομίας και της χώρας γενικότερα για να τον ευχαριστήσει εν συνεχεία θερμά για την ανταπόκριση της πρόσκλησής του.
Από την άλλη site της πίκρας του διαδικτύου ασχολούνται με αντιδράσεις για την υποψηφιότητα του Θ. Καρυπίδη οι οποίες «οδήγησαν σήμερα το απόγευμα τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Λάμπρου και Μάνια Μπαρσέφσκι, να ζητήσουν έκτακτη σύγκληση του οργάνου για να επανεξετάσει τις υποψηφιότητες του κόμματος στη Δυτική Μακεδονία και την Πελοπόννησο, υπό το πρίσμα νέων δεδομένων που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, καθώς και των αντιδράσεων των τοπικών οργανώσεων».
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου