Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ...ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!!!

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΣΑ ΛΕΝΕ! 
ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ;
Ανάμεσα στις εξαγγελίες και δεσμεύσεις των υποψηφίων δημάρχων φιγουράρει και η δέσμευσή τους για στήριξη και ενδυνάμωση της τοπικής αγοράς. Ως εδώ πολύ καλά. Λέτε όμως να πράττουν όσα λένε; Τι θα κάνουν κατά την προεκλογική τους εκστρατεία; 
Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι υποψήφιοι δήμαρχοι κινούνται ...εκτός δήμου Παπάγου-Χολαργού! Αγνοούν δηλαδή παντελώς την τοπική αγορά! Ναι, καλά το διαβάσατε! Αγνοούν την τοπική αγορά και διαπραγματεύονται την εκτύπωση των διαφημιστικών τους φυλλαδίων-καρτών με επιχειρήσεις εκτός τοπικής αγοράς! Δεν απευθύνονται δηλαδή ούτε σε τοπικούς γραφίστες-τυπογράφους ούτε στον τοπικό τύπο ! Έχουν γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την τοπική αγορά και εμφανίζονται ενώπιον των υποψηφίων συμβούλων τους συστήνοντάς τους να εκτυπώσουν τις κάρτες και τα διαφημιστικά τους σε επιχειρήσεις-ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εκτός Χολαργού-Παπάγου!!!
Διατυπώνουν μάλιστα το εξής επιχείρημα: "Μα, εξασφαλίζουμε καλύτερη προσφορά από άλλους τυπογράφους εκτός Χολαργού! Γιατί λοιπόν να προτιμήσουμε την τοπική αγορά;"!!!

Ναι, καλά το διαβάσατε. Αυτό υποστηρίζουν υποψήφιοι τοπικοί δήμαρχοι! Τότε, παλληκάρια, εάν έχετε αυτή την άποψη ότι δηλαδή ο Χολαργός έχει ακριβότερη αγορά πηγαίνετε ως δήμαρχοι να στηρίξετε την αγορά του Αιγάλεω, βγάλτε και έντυπο φυλλάδιο που να συστήνετε στον κοσμάκη να προτιμά τις επιχειρήσεις του Γαλατσίου ή του Περιστερίου γιατί είναι...φθηνότερες! 
Μέσα σε αυτή την τρελή κατάσταση, υπάρχουν βέβαια συνετές φωνές που τους υποδεικνύουν να μην απευθυνθούν σε εκτός τοπικής αγοράς επιχειρήσεις, ακόμη και αν αναγκαστούν να πληρώσουν κάτι παραπάνω, και αυτό διότι δεσμεύτηκαν δημοσίως να στηρίξουν την τοπική αγορά. Όπως φαίνεται όμως κάποιοι έχουν αποφασίσει να τραβήξουν το δρόμο τους...
Με γεια τους με χαρά τους. Δικαίωμά τους είναι. Όπως βεβαίως και δικαίωμα των πολιτών-δημοτών-τοπικού τύπου είναι να κρίνουν τις πράξεις τους. Γι' αυτό άλλωστε εκτίθενται ενώπιον της τοπικής κοινωνίας. 

Μερικοί υποψήφιοι δήμαρχοι έχουν την ίδια άποψη και αναφορικά με την προβολή τους στον τοπικό τύπο. Δυο εφημερίδες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα έχουν την έδρα τους εκτός Χολαργού-Παπάγου (η μία στο Ν. Ψυχικό και η άλλη στη Λ. Συγγρού) διείσδυσαν και στην αγορά του δήμου Παπάγου-Χολαργού. Υπάρχουν λοιπόν υποψήφιοι δήμαρχοι που σκέφτονται να κάνουν την προβολή τους κυρίως μέσα από τα εκτός Χολαργού-Παπάγου έντυπα. Δυο μάλιστα εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι συστήνουν στους υποψηφίους δημάρχους και συναδέλφους τους δημοτικούς συμβούλους να διαφημιστούν στα έντυπα αυτά! Ο ένας δημοτικός σύμβουλος έχει αναλάβει την προώθηση της διαφήμισης του εντύπου που έχει έδρα την Λ. Συγγρού και ο άλλος σύμβουλος προωθεί το έντυπο που έχει έδρα  το Ν. Ψυχικό! 
Αυτές οι εκλογές θα έχουν μεγάλη πλάκα! Υποψήφιοι δημοτικοί άρχοντες και δημοτικοί σύμβουλοι που ...πατάνε σε δύο βάρκες. Άλλα λένε δημοσίως και άλλα πράττουν!!!

6 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.
    ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΛΕΟΝ) ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ;
    ΕΔΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗ Λ.ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ.
    ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ,ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.
    ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ; ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΠΟΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ;
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ.
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ "ΣΗΚΩΝΑΝ" ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ.
    ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ !
    ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ !
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΑΥΡΟ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
    ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ .
    ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΞΥΔΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ 6.000.000 ΕΠΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.
    ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.
    ΔΑΝΕΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

    1) ΠΟΣΑ ΕΥΡΩ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ

    2) ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    CHEWBACCA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δώστε μια κατάσταση τυπογραφείων στον Χολαργό με τηλέφωνο και διεύθυνση. Φυσικά δεν αρκεί μόνο μια εταιρεία γιατί πάντα διασταυρώνουμε δύο τρεις προσφορές, ειδικά τώρα με την κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟΣ .
    ΘΑ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΕΝΤΥΠΟ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΘΑ ΣΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ,ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ "ΚΟΛΛΑΟΥΖΟΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ !!!
    ΑΕΡΟΠΑΝΟ, ΑΦΙΣΣΕΣ ,ΕΝΤΥΠΑ .
    "ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ"
    PLEASE , ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΑΤΥΠΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ,ΤΥΠΙΚΑ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
    ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΑΠΕΧΟΥΝ.
    ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ.
    ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ, ΤΟ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΗ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ........ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ....!!!!!
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΪΟΣ ΜΗΝΑΣ,ΖΕΣΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ,Ε ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !!!
    ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΜΠΑΚΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ (ΓΥΡΩ ΣΤΑ 150 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ) ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟΥΛΗΤΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ , ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ,ΘΑ ΤΟΝ "ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΟΥΝ ΕΓΩ"

    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΛΑΚΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τάδε έφη ο ανιδιοτελής, αμερόληπτος, αντικειμενικός και πάνω απ' όλα αξιόπιστος λειτουργός και υπηρέτης της δημοσιογραφίας, Μάκης Βραχιολίδης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά κύριε observatore holargos...Έτσι κι αλλιώς έμπλεξες με τα πίτουρα της συνοικιακής πολιτικής. Είναι για τα πανηγύρια... Αφού οι τσιφτηδες πηγαίνουν σε άλλα ξένα προς τις πόλεις Χολαργού Παπάγου μαγαζιά , γιατί δεν κάνετε το απλό: Εξωπετάξτε τους... στο τάκα τάκα και κόψτε να προβάλλετε τις γλυστερές ανόητες ανακοινώσεις τους. Σας έχουν αλλά δεν τους έχετε ανάγκη.Τους ευεργετείτε, αλλά είναι τόσον μικρόνοες που θεωρούν ότι ο Τύπος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει τις μαλακίες τους.Μπριτς καλέ... Από ποιά δεοντολογία βγαίνει αυτό... Γιατί επιτρέπετε στις φούσκες να σας δουλεύουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή