Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Η ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ: ΣΑΜΑΡΑΣ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ!

Το σχέδιο Ανάν επανέρχεται με εντολή Αμερικής να τελειώνουν με συνοπτικές διαδικασίες την αναγνώριση του ψευδοκράτους, την κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας και την δημιουργία ομοσπονδίας με δύο κοινότητες, την ελληνοκυπριακή και την τουρκοκυπριακή κοινότητα. Οι δύο σύγχρονοι Εφιάλτες, Σαμαράς και Αναστασιάδης συναντήθηκαν και χρησιμοποίησαν τον όρο "ελληνοκυπριακή κοινότητα".  Δείτε το βίντεο και τους Εφιάλτες:


Η νέα προδοσία γράφτηκε. Η Κυπριακή Δημοκρατία πρέπει να θεωρείται παρελθόν.  
Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι υπόλοιποι ισχυροί της διεθνούς κοινότητας πιέζουν ασφυκτικά την ελληνοκυπριακή και την τουρκοκυπριακή κοινότητα να καταλήξουν σε μια κοινή ανακοίνωση που θα περιγράφει το πλαίσιο των συνομιλιών με στόχο την σύνταξη μιας συμφωνίας που θα τεθεί υπό την έγκριση των πολιτών, Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων. 
Το ψευδοκράτος του Ντεκτάς αναγνωρίζεται επισήμως με την υπογραφή των δύο αρχιτεκτόνων της εθνικής καταστροφής, Σαμαρά-Αναστασιάδη. 
Και βεβαίως οσονούπω αναμένεται αντίστοιχη αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα της Μακεονίας! Τα μεγάλα δεινά και οι εθνικές ταπεινώσεις τώρα ξεκινούν. 
Στο μεταξύ, ο Πρόεδρος του κόμματος «Συμμαχία Πολιτών» πρώην υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Γιώργος Λιλλήκας κάλεσε τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη σε παραίτηση και προκήρυξη εκλογών, επειδή με βάση τη μέχρι σήμερα πορεία του Κυπριακού και το περιεχόμενο του κοινού ανακοινωθέντος φαίνεται ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, επέστρεψε στον «γνωστό Αναστασιάδη του 2004».
Ο Αναστσιάδης, μετά τον οικονομικό όλεθρο θα βάλει την υπογραφή του και στην διχοτόμηση-κατάργηση της μεγαλονήσου! Θα πάει στράφι ο αγώνας και η παρακαtαθήκη του ηρωικού πατριώτη Τάσσου Παπαδόπουλου που το 2004 συγκλόνιζε με το μήνυμά του προς τον κυπριακό λαό. Έλεγε ότι "παρέλαβα Δημοκρατία δεν θα παραδώσω κοινότητα". 
Δείτε τον μεγάλο ΗΡΩΑ-ΕΛΛΗΝΑ-ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου