Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΧΑΪΚΑΛΗΣ: "ΝΑΙ ΦΟΡΟΔΙΕΦΕΥΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ"

Π. Χαϊκάλης: Παραδέχομαι ότι φοροδιέφυγα
Ο ηθοποιός και βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης, για την περίπτωση φοροδιαφυγής για την οποία κατηγορείται, δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ πως πρόκειται για μια διαφήμιση που είχε πρωταγωνιστήσει στην επαρχία για προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων το 2007. «Έλαβα δύο επιταγές της τάξεως των 20.000 και 25.000 ευρώ, όμως η συμφωνία μας με την εταιρεία δεν προχώρησε και έτσι ξέχασα να κόψω το παραστικό. Φταίω κι εγώ, καθώς εκείνη την περίοδο είχα μεγάλο φόρτο εργασία και το παρέλειψα, όπως και η εταιρεία  που το αμέλησε. Το ξεχάσαμε αμφότεροι, εκεί έγκειται το λάθος».

Μάλιστα, ο κ. Χαϊκάλης διευκρίνισε πως εισέπραξε τα εν λόγω χρήματα, όμως το γεγονός πως αυτά τα ποσά δεν δηλώθηκαν στην εφορία είναι γιατί τελικά η συνεργασία με την εταιρεία προώθησης του προϊόντος δεν ευδοκίμησε. Ο βουλευτής των ΑΝΕλ έσπευσε να διευκρινίσει πως αυτά τα χρήματα δεν είναι «προϊόν οικονομικού εγκλήματος», άλλωστε, σύμφωνα με τον ίδιο, «είχα πληρώσει 120.000 ευρώ στην εφορία το 2007, θα ήταν κουταμάρα αν έτσι προσπαθούσα να γλιτώσω ακόμη 15.000 ευρώ».

Τέλος, ο κ. Χαϊκάλης τόνισε: «Δεν αποποιούμαι την ευθύνη μου. Φοροδιέφυγα και συνίσταται αδίκημα, όμως δεν ενέχεται σκοπιμότητα σε αυτή μου την κίνηση. Ό,τι έγινε, έγινε εκ παραδρομής».

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου