Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΔΗΛΩΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΖΟΡΜΠΑ


Ο κ.Ζορμπάς επέλεξε, με μια πρωτοφανή ανακοίνωση που αντιβαίνει σε κάθε δημοκρατική λογική, να στιγματίσει όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της Αγίας Παρασκευής.

Η εσκεμμένη επιλογή του να μην αναφερθεί σε συγκεκριμένο όνομα που έχει οικονομικές εκκρεμότητες προς το Δήμο, δημιουργεί σκιές και δεν βοηθά στην ομαλή λειτουργία του ανώτατου δημοκρατικού θεσμού της πόλης.

Η διαφάνεια κ.Ζορμπά, είναι υποχρέωση συνεχής και όχι επιλεκτική.

Δεν μπορείτε να είστε ευαγγελιστής της διαφάνειας για το θέμα του Δημοτικού Συμβούλου αλλά την ίδια στιγμή να κρύβεστε πίσω από χαριστικές διατάξεις για το πρόστιμο που σας έχει επιβληθεί προσωπικά, για παραβίαση του εκλογικού νόμου, ύψους 21.000¤.

Δεν μπορείτε να είστε τιμητής της διαφάνειας και ταυτόχρονα να είστε ο υπερήφανος κάτοχος του ρεκόρ της μεγαλύτερης απ'ευθείας ανάθεσης που έχει δοθεί από το Δήμο μας για το Γιαβάσειο, με την μορφή μάλιστα του κατεπείγοντος, για κάτι που τόσους μήνες μετά δεν έχει υλοποιηθεί.

Το Δημοτικό Συμβούλιο δεν μπορεί να είναι έρμαιο των διαθέσεων του κ.Ζορμπά, ούτε και της αγωνίας του να φαίνεται τίμιος.


Βασίλης Γιαννακόπουλος
τ. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
εκτελεστικό μέλος Π.Ε.Δ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου