Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ! 700 ΑΤΟΜΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΧΩΡΟΥΣ!

Πρωτοφανής σε μέγεθος για πρώτη συγκέντρωση νέου υποψηφίου Δημάρχου ήταν η αποψινή του Ηλία Αποστολόπουλου. Το Αμφιθέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" αποδείχθηκε πολύ μικρό για να χωρέσει τον κόσμο που προσήλθε στην πρώτη ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου. Το αμφιθέατρο έσφυζε από κόσμο ενώ πάρα πολλοί έμειναν όρθιοι μέσα στην αίθουσα και πολλοί άλλοι κάθονταν στις σκάλες. 
Οι διοργανωτές της συγκέντρωσης φρόντισαν να τοποθετήσουν video wall στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου η οποία και αυτή φάνηκε μικρή με αποτέλεσμα να έχει συγκεντωθεί πλήθος κόσμου και στο φουαγιέ, όπως κι έξω, στο υπόστεγο- κεντρική είσοδο του Αμφιθεάτρου! 
Ο Ηλίας Αποστολόπουλος με την...πρώτη φουρνιά υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της δημοτικής παράταξής του
Η παρουσία του Ηλία Αποστολόπουλου και η ομιλία του, τολμούμε να πούμε ότι ήταν ευρωπαϊκού στυλ. Άνετος, χαμογελαστός απέπνεε μια αύρα, έναν αέρα ανανέωσης για τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού. Ο Ηλίας Αποστολόπουλος κέρδισε τις εντυπώσεις και σ' ένα ακόμη τομέα. Δεν καταφέρθηκε κατά κανενός επιλέγοντας να δώσει τα εύσημα και τις ευχαριστίες του σε όλους τους Δημάρχους της περιοχής. Έκανε αναφορές και στους Δημάρχους του Παπάγου, Μπλαδένη, Λιάπη και ειδικά στον Ξύδη, τον οποίο ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην προσφορά τόσο του αείμνηστου Μαντά αλλά και στο έργο του Σκούρτη και του τελευταίου δημάρχου Χολαργού. 
"Τώρα όμως οι συνθήκες άλλαξαν και κάτι νέο ξεκινάει για τον Δήμο μας" είπε ο Ηλίας Αποστολόπουλος ο οποίος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ενότητα των κοινοτήτων Παπάγου-Χολαργού. "Δεν μπορούμε να θυμίζουμε παλιά ελληνική ταινία του 1950 όπου από την μια μεριά είναι οι Παπαγιώτες και από την άλλη οι Χολαργιώτες", τόνισε με νόημα ο νέος υποψήφιος Δήμαρχος, δίνοντας έμφαση στην ενιαία και αδιαίρετη πόλη. Γι' αυτό τον λόγο, όπως επεσήμανε, ονόμασε τον συνδυασμό του "Μαζί για την πόλη μας". 
Για τους πολιτικούς του αντιπάλους ο Ηλίας Αποστολόπουλος επέλεξε αντίθετη από τον Γιάννη Κεχρή, τακτική. Υπογράμμισε ότι δεν θα ακολουθήσει την γραμμή της στείρας και προσωπικής αντιπαράθεσης αλλά αντίθετα επιλέγει το δρόμο του διαλόγου και της συνεργασίας, όπως είπε. Διευκρίνησε ότι οι προσωπικές έριδες και κόντρες ανήκουν σε  κόμματικές αντιπαραθέσεις και αυτές δεν έχουν θέση στην τοπική αυτοδιοίκηση. 
Ο νέος υποψήφιος δήμαρχος ανέφερε ακροθιγώς ορισμένα σημεία του προγράμματός του, το οποίο διακρίνεται από μοντέρνες ιδέες και την διαφάνεια προς όλους τους πολίτες (μέχρι και  πόθεν έσχες για όλους τους δημοτικούς συμβούλους τόνισε ότι θα επιβάλει) ωστόσο διευκρίνησε ότι το οριστικά επεξεργασμένο πρόγραμμα θα γίνει σε συνεργασία με τους ίδιους τους δημότες, τις προτάσεις και τις ιδέες των οποίων θα ακούσουν πρώτα. 
Ο Ηλίας Αποστολόπουλος κέρδισε το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων και ο ίδιος κάλεσε τους συνεργάτες και νέους υποψηφίους στο βήμα, επισημαίνοντας ότι αυτή είναι μόνον η αρχή και ότι νέοι υποψήφιοι θα στελεχώσουν την παράταξή του.   

11 σχόλια:

  1. χα,χα,χα,χα!!!!! Μ αυτούς ρε;;;; χα,χα,χα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γελάσαμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που είναι τα στελέχη Ηλία;;;;;;;;;;;;; που είναι ο Παπάγος;;;;;;;που τα χώρεσες ρε τα 700 άτομα; στο αμφιθέατρο των 220 ατόμων;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ...ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ ΧΑΧΑ ΚΑΛΟ Ε??????
    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 700 ΑΤΟΜΑ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕΣ ΜΑΡΑΚΙ... ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ... ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΧΟΛΑΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Πολυχρόνης δηλαδή που είχε... περί τα 1.100-1.150 άτομα στον Αρίωνα, τι να πει ρε Μάκη????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σύμφωνα με το Βραχιολίδη:

    -Ο Τίγκας είχε 1.200 άτομα. Η αλήθεια ήταν 300.
    -Ο Στάικος είχε 400 άτομα. Η αλήθεια ήταν 200.
    -Ο Νικολάου είχε 250 άτομα. Η αλήθεια ήταν 600.
    -Ο Αποστολόπουλος... 700 άτομα. Η αλήθεια 300 και ούτε.

    Τέλος. Τράβα τώρα να πάρεις την πληρωμή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΕΣΥ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ,ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.
      ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΟΥ ΤΟΝ COUNT DOOKU .

      CHEWBACCA

      Διαγραφή
  7. Εσύ που επιμένεις να βάζεις συνεχώς το μακροσκελές σχόλιο που αφορά στο θέμα της ΕΑΒ, θέλεις να διωχθώ δικαστικά για ένα θέμα για το οποίο δεν έχει αποδειχθεί απολύτως τίποτε; Πετάς την ρουκέτα σου πίσω από την ανωνυμία σου και επιμένεις σε αυτή. Αν το ξανακάνεις θα το κάνεις επώνυμα ώστε ο θιγείς να μπορεί να σε μηνύσει, όχι να φάω εγώ την μήνυση κι εσύ να συνεχίσεις να λασπολογείς! Το κατάλαβες; Διαφορετικά θα με αναγκάσεις να βάλω φραγή σε όλα τα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ουδέποτε θα μιλούσα με αυτόν τον τρόπο για έναν άνθρωπο που εκτιμώ ιδιαίτερα , ο Ηλίας ο Αποστολόπουλος είναι από τα ικανότερα νεαρά στελέχη που έχει ο Δήμος μας!!! Τέτοια άτομα είναι κατάλληλα , κατά την άποψη μου για να διοικήσουν τον Δήμο μας με όρεξη , ενέργεια και μεράκι . Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που μπορεί κάποιος να θέλει να με μπλέξει σε αυτή την ιστορία και χρησιμοποιεί το όνομα μου για να βρίσει διάφορους απολαμβάνοντας την ανωνυμία του !!!! ΠΟΤΕ δεν έγραψα και δεν μίλησα για κανέναν άνθρωπο με αυτούς τους χαρακτηρισμούς (εκτός από τον Βραχιολίδη) λυπάμαι για την όποια αναστάτωση μπορεί να προκλήθηκε , δεν έχω καμία σχέση με τους χαρακτηρισμούς που έχουν υποθει , και για την συνέχεια που μπορεί να έχει αυτή η ιστορία (γιατί προφανώς θα ξαναχρησιμοποιήσουν το όνομα μου). Κλείνοντας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση που σίγουρα σας έχει περάσει από το μυαλό ... Γιατί ένας άνθρωπος που παλεύει με νυχιά και με δόντια κατά της ιντερνετικης ανωνυμίας 2 χρόνια τώρα στο δικό του blog δεν σταματάει την δυνατότητα ένας ανώνυμος να μπορεί να σχολιάσει ? όταν βλέπει την κακή χρήση που γίνετε ? Γιατί λοιπόν Μάκη ΕΣΥ! δεν σταματάς στον blog σου την ΑΝΩΝΥΜΙΑ? Μήπως φταίνε τα πεσμένα views? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!! ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΨΕΥΤΕΣ και ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΚΗ Σ' ΑΓΑΠΑΜΕ , Σ' ΕΚΤΙΜΑΜΕ , ΑΛΛΑ Σ' ΑΥΤΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ . ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΧΟΛΙΟΓΡΑΦΟΥΣ !!! ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ . ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ . ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ . ΓΙΑΤΙ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κ. Σαμπάνη, είστε νέος άνθρωπος με πολιτικό λόγο και κριτική σκέψη. Αναρωτιέμαι με τι κριτήρια κρίνετε τον κ. Αποστολόπουλο ως ένα από τους ικανότερους νέους ανθρώπους. Σε τι άραγε έχει πετύχει στην ζωή του πέρα από το να διαθέτει ένα καλό όνομα (γιος του αείμνηστου Τάσου Αποστολόπουλου) και να έχει καταφέρει ένα καλό γάμο. Ακαδημαϊκά: δεν κατάφερε να τελειώσει την σχολή στην οποία πέτυχε. Επαγγελματικά: Ανέλαβε την ακμάζουσα επιχείρηση του πατέρα του και μάλλον κατάφερε να την συρρικνώσει. Αυτοδιοικητικά: 8 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος και δεν άνοιξε το στόμα του δεν έγραψε ούτε μια λέξη σε εφημερίδα. Αυτή η χώρα πραγματικά με πληγώνει. Γιατί γαμώτο να μην υποστηρίξω εσάς για Δήμαρχο και θα πρέπει να υποστηρίξω τον κ. Αποστολόπουλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή