Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΩΡΡΑ-ΣΟΚ: "ΕΒΓΑΛΑΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ¨Η ΜΠΟΓΚ ΘΕΛΟΥΝ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ"

ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! 

Ο Α. Σώρρας έχει αναρτήσει την παρακάτω πληροφορία η οποία εάν ισχύσει προκαλεί σοκ και μιλάμε για το τέλος της δημοκρατίας στο διαδίκτυο. Δείτε τη:
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ OI ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΝΟΜΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ Η ΜΠΛΟΚ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ FB ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΗΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΛ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ. 

Σχόλιο "Ανεξάρτητου Παρατηρητή": Στην Τουρκία ο Ερντογάν έχει βγάλει νόμο σύμφωνα με τον οποίο "κατεβάζουν" μια ιστοσελίδα χωρίς την έγκριση της κυβέρνησης, επικαλούμενοι την ανάγκη να προστατευτεί το δικαίωμα της προσωπικότητας στο διαδίκτυο! Τι σημαίνει αυτό; Ότι, εφόσον εφαρμοστεί και στην Ελλάδα αντίστοιχος νόμος, θα επικαλούνται το θέμα της προστασίας της προσωπικότητας του Σαμαρά και των άλλων κυβερνητικών που ενδεχομένως διασύρονται-υβρίζονται από το blogs και θα βάζουν έτσι λουκέτο στις ιστοσελίδες τους! Με άλλα λόγια ο Σαμαράς θα αντιγράψει την συνταγή Ερντογάν. Απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες και νόμοι!

3 σχόλια:

  1. Ανεξάρτητε Παρατηρητή...
    Δύο λέξεις έγραψες.... 15 λάθη... από εκπαίδευση σκίζεις...
    Βγάλε πρώτα το δημοτικό και μετά κάνε και σχόλια.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο σε πείραξε εσενα βρε τενετε! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ οι ομοϊδεάτες σου είναι «τέρατα» μορφώσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή