Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΧΕΙ...

Την πλέον αμφιλεγόμενη ποινικολόγο της Τουρκίας επέλεξε για τη υπεράσπισή του ο Άγγελος Φιλιππίδης.
Η Σεϊντά Γιλντιρίμ, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές της να διατηρεί χαμηλό προφίλ, δεν τα καταφέρνει καθώς το πελατολόγιό της βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Η μελαχρινή δικηγόρος της γειτονικής χώρας εκπροσωπεί μερικούς από τους επικίνδυνους ανθρώπους της Τουρκίας με αποτέλεσμα να της έχει… βγει το όνομα.
Αρχικά ήταν ο διαβόητος Αλαντίν Τσακιτζί, που έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του με τη μαφία, τους «Γκρίζους Λύκους», αλλά και τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, τη ΜΙΤ. Όπως αναφέρει το Έθνος, έχει κατηγορηθεί για διάφορες δολοφονίες μεταξύ των οποίων και της πρώην γυναίκας του, ενώ ο τουρκικός Τύπος τον παρουσιάζει ως νονό της μαφίας. Ορισμένα, μάλιστα, δημοσιεύματα αναπαρήγαγαν φήμες που υποστήριζαν πως η μελαχρινή δικηγόρος δεν ήταν μόνο συνήγορος του Τούρκου μαφιόζου αλλά και σύντροφός του. Κάτι όμως που έχει διαψεύσει ο ίδιος ο Τσακιτζί.
Στο πελατολόγιο της Γιλντιρίμ φιγουράρει κατά τον τουρκικό Τύπο και ο λεγόμενος «βασιλιάς της ελιάς» Ερολ Εβκιλ, ένας Τούρκος επιχειρηματίας που έχει εμπλακεί σε υπόθεση φόνου και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.
Το όνομα της Τουρκάλας δεν λείπει, όμως, και από την πρόσφατη υπόθεση των σκανδάλων που συγκλονίζει τη γειτονική χώρα. Η Γιλντιρίμ έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Ρεζά Ζαράμπ, του Αζέρου επιχειρηματία που φέρεται ως ο άνθρωπος-κλειδί του σκανδάλου διαφθοράς που ξέσπασε στην Τουρκία. Ο επιχειρηματίας, που είναι παντρεμένος με την Τουρκάλα δημοφιλή τραγουδίστρια Εμπρού Γκιουντές, κατηγορείται για δημιουργία δικτύου ανθρώπων που πραγματοποιούσε δωροδοκίες αξιωματούχων. Αλλα δημοσιεύματα ήθελαν τη Γιλντιρίμ να παρευρίσκεται στον γάμο του Σεντάτ Πεκέρ, ενός βαρόνου του οργανωμένου εγκλήματος, που παντρεύτηκε τη δικηγόρο του μέσα στις φυλακές.
Τελευταία το όνομά του είχε εμπλακεί και στη δικαστική υπόθεση Εργκενεκόν, που δίχασε τη χώρα και αφορούσε σε μια φερόμενη συνωμοσία για την ανατροπή της κυβέρνησης.
Πάντως η Γιλντιρίμ δεν συνδέει το όνομά της μόνο με τους νονούς της μαφίας, αλλά και με τηλεπερσόνες και σελέμπριτι. Υπήρξε για παράδειγμα συνήγορος της Σεντά Σαγιάν, της εκρηκτικής ξανθιάς παρουσιάστριας, τραγουδίστριας και… σημαίνοντος στελέχους της τουρκικής σόουμπιζ, όταν η τελευταία θέλησε να δώσει νομική συνέχεια σε σχόλια και αναφορές που θεωρούσε ότι έθιγαν την υπόληψή της.
trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου