Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΥΔΗΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ! ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ...ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

  • Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού έχει σήμερα γεννέθλια! Κλείνει τα 76 του χρόνια (γεννηθείς το 1938) και αν κρίνουμε απο τις ευχές που του στέλνουν πρέπει να σκεφτείν να ξανακατέβει για Δήμαρχος. Δείτε δυο από τις κυρίες του Δημοτικού συμβουλίου οι οποίες του στέλνουν τις ευχές τους., Η Άννα-Μαρία Τσικρικώνη και η Τζίνα Αρβανίτη: 

  • Άννα-Μαρία Τσικρικώνη: Χρόνια Πολλα Δήμαρχε!!! Πάντα γερός και πάντα ευτυχισμένος!!! Να δίνεις κουράγιο και δύναμη σε όλους μας!!
  • Δήμαρχε , χιλιοχρονος , δημιουργικός και αποτελεσματικός πάντα. Τα έργα σου μιλούν για σενα.

Δίνουμε και τις δικές μας ευχές για βίον ανθόσπαρτο κι ευτυχή. Εμείς δεν ευχόμαστε του Δημάρχου να κατέβει για Δήμαρχος αλλά να ξαναγίνει έφηβος και να παίξει τέννις! Όπως παλιά...

3 σχόλια:

  1. ΞΥΔΗ ζεις, εσύ μας οδηγείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά και σας ευχαριστούμε που ως πρώην Χολαργιώτες απολαμβάναμε τα έργα που κάνατε στου Παπάγου, είκοσι χρόνια εως και δέκα χρόνια πριν από σήμερα.
    Πραγματικά κάνατε έργο (τότε) .Να ζήσετε ,να τα εκατοστήσετε ως άνθρωπος και να τελειώνετε γρήγορα ως Δημάρχος.
    Περνουν τα χρόνια και όλοι οι άνθρωποι ,ανεξαρτήτως επαγγέλματος πρέπει κάποια στιγμή να αποσύρονται με αξιοπρέπεια κσι λογική.
    Ευχαριστούμε , Χρόνια σας πολλά ,να είστε καλά .

    CHEWBACCA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, θα ήθελε η Τζίνα Αρβανίτη να είναι "κυρία του Δημοτικού συμβουλίου". Μάκη, δεν έχουμε πει ότι πρώτα διασταυρώνουμε και μετά γράφουμε; Κάθε μέρα τα ίδια θα λέμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή