Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΚΟΥΙΖ: ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΕΧΕΙ ΓΙΟ ...ΚΑΡΓΑ ΔΕΞΙΟ;

Όταν λέμε "κάργα δεξιό" δεν εννοούμε ούτε ΝΔ ούτε Χρυσή Αυγή. Ο άνθρωπος όχι μόνο δεν φοράει κομματικές ταμπέλες αλλά είναι εναντίον των κομμάτων και ειδικά αυτών που μας έφεραν στην καταστροφή. Είναι αναφανδόν εναντίον του ΠΑΣΟΚ (ειδικά) και δευτερευόντως κατά της ΝΔ. Έχει έντονα πατριωτική-αντιμνημονιακή στάση. 
Ποιος είναι;


Είναι ο γιος του πρώτην Δημάρχου Χολαργού Μπάμπη Σκούρτη! 
Ο επί 20 χρόνια εκλεγόμενος με την σημαία του ΠΑΣΟΚ Δήμαρχος Χολαργού Μπάμπης Σκούρτης, αν μη τι άλλο έχει ελευθεροφωνία στο σπίτι του. Δημοκρατία γαρ. 
Μάλλον το μετάλλιο πρέπει να το δώσεις στον γιο σου αγαπητέ κύριε Σκούρτη! Το ΠΑΣΟΚ μας κατέστρεψε! Και όταν λέμε ΠΑΣΟΚ εννοούμε και το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου! 

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΡΓΑ ΔΕΞΙΟΣ , ΕΝΑΣ ΚΑΡΓΑ ΠΑΣΟΚ,ΕΝΑΣ ΚΑΡΓΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΡΓΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ.
    ΕΤΣΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ,ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...... :)

    CHEWBACCA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ...ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΤΕΡΟ... Ο Μπάμπης αν και επέλεξε ΠΑΣΟΚ, κατά βάση δεν ήταν -ήταν πολιτική κίνηση- στην ουσία όμως, λόγω πατρός του, είχε βαθειές δημοκρατικές στάσεις στη ζωή του...Το ότι μέσα στη φαμίλια του άνθισε τέτοιο τέκνον οφείλεται και στον Σκούρτη, αλλά και στον κανακάρη του.Μομίζω ότι η περίπτωση δεν είναι προς λοιδωρισμόν, αλλά προς τιμή αμφοτέρων ..πατρός και υιού!Μπράβο Ρε Μπάμπη που δεν είσαι φανατίλας των κομματικών επιλογών σου... Μπράβο και στον γιόκα σου, που επέλεξε μια άλλη διαδρομή. Ειλικρινά μόνον τιμή ανήκει σε αμφοτέρους...σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή