Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Γράφει ο Θανάσης Αυγουρόπουλος
Η σημερινή διοίκηση του Δήμου σε ότι αφορά τις θέσεις της Λαϊκής Αγοράς στο Χολαργό, στην κυριολεξία «τα έκανε θάλασσα», με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η ταλαιπωρία της πλειοψηφίας των συνδημοτών μας.
Συγκεκριμένα:
 Όσον αφορά την 3η θέση λειτουργίας  της Λαϊκής Αγοράς της οδού 25ης Μαρτίου, σε τέσσερες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου έχω επισημάνει:
«Η θέση της οδού 25ης Μαρτίου έχει δύο σοβαρά μειονεκτήματα. Το πρώτο μειονέκτημα συνίσταται στο ότι, η συγκεκριμένη οδός είναι από τους βασικότερους οδικούς άξονες του Χολαργού και κάθε Δευτέρα με τη λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς δημιουργούνται έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα.
Δεύτερον και κυριότερο μειονέκτημα, η συγκεκριμένη θέση βρίσκεται στο άκρον του Χολαργού. Κύριοι της διοίκησης του Δήμου σας ερωτώ: Πως και πότε θα εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι που διαμένουν στην Αρκαδίου, Λ. Δεδούση, Αριστοτέλους, Τσαλδάρη. Ψαρών, Αμφίσσης, 17ης Νοεμβρίου, Πλατεία Κύπρου, Σωκράτους κλπ; Θα περιμένουν 4 και 8 μήνες όταν θα πάει η Λαϊκή στην οδό Φανερωμένης και στην οδό Ευριπίδου;»
Δυστυχώς η διοίκηση του Δήμου με καθυστέρηση δύο χρόνων  κατάλαβε επιτέλους πως, η λειτουργία της Λαϊκής στη συγκεκριμένη θέση «δημιουργεί κυκλοφοριακά προβλήματα» και στις 27/01/2014 εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Σας γνωρίζουμε ότι η Δημοτική Αρχή λαμβάνοντας υπ΄όψιν τα κυκλοφοριακά προβλήματα που δημιουργούνται τους χειμερινούς μήνες, κατά τη διάρκεια λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς στην οδό 25ης Μαρτίου, αποφάσισε την αλλαγή της σειράς λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς ως εξής:
  1. Αρχές Φεβρουαρίου – Αρχές Ιουνίου, στην οδό Ευριπίδου
  2. Αρχές Ιουνίου – Αρχές Οκτωβρίου, στην οδό  25ης Μαρτίου
  3. Αρχές Οκτωβρίου – Αρχές Φεβρουαρίου, στην οδό Φανερωμένης
Η Λαϊκή Αγορά θα λειτουργήσει στην οδό Ευριπίδου από τις 10/02/14».
Αναμφισβήτητα η διοίκηση του Δήμου μολονότι ομολογεί πως η λειτουργία της Λαϊκής στην οδό 25ης Μαρτίου δημιουργεί κυκλοφοριακά προβλήματα, εν τούτοις δίνει μια μεσοβέζικη λύση μεταφέροντας χρονικά το πρόβλημα.
Στις 30/01/2014 έφερα για 5η φορά το συγκεκριμένο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά δυστυχώς ο κ. Δήμαρχος δεν δέχτηκε να επιλύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η ταλαιπωρία των συμπολιτών μας.



5 σχόλια:

  1. ΣΤΕΑΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΕ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑ ,ΠΑΝΤΩΣ.
    ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΥΡΙΟ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟ ΑΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΠΕΚΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ,ΕΚΛΕΙΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ Ή ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ή ΟΤΑΝ Η ΛΑΪΚΗ ΕΒΑΖΕ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΝΑ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ,ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΜΙΛΟΥΣΕ.
    ΟΛΟΙ "ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΠΑΠΙΑ" ΤΟΤΕ ,ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΕ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ "ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΔΕΣΕ"
    ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ
    "ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ" ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΥΤΑΚΙ,ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ .ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΗΜΕΣ KAI ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ;

    CHEWBACCA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ , ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ.
    Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΦΟΥΡΝΟΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ .
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ .
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΟΥΡΝΟΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΕΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ.


    CHEWBACCA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι όποιες αντιρρήσεις του δεν εμπόδισαν τον κ. Αυγουρόπουλο να δεχθεί την υποστήριξη Ξύδη προκειμένου να βρεθεί στη διοίκηση του δήμου.Στη φίλη του κα Τσικρικώνη δεν έδωσε κάποιες συμβουλές;Δεν την βοήθησε σε κάποιο σχέδιο για τις θέσεις της λαϊκής;Η μήπως αυτά θα γίνουν από μελετητικό γραφείο με τη νέα διοίκηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή