Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ! ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ!

Σχόλιο "Α.Π.": Οι ομοφυλόφιλοι, ειδικά αυτοί που προκαλούν με την διαστροφή του δημόσια αποτελούν καρκίνωμα για την κοινωνία. Σε λίγα χρόνια θα διεκδικούν ...ίση μεταχείρηση και οι σαδομαζοχιστές, νεκρόφιλοι, παιδόφιλοι και τέλος δεν θα υπάρχει...

Το Καλλιμάρμαρο, το στάδιο που τελέστηκαν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες, επέλεξαν για να διαμαρτυρηθούν νέοι και νέες «κατά των ομοφοβικών Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στη Ρωσία».
Όπως είναι γνωστό ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, έχει υπό «περιορισμό» τους ομοφυλόφιλους στη χώρα του, πράγμα που έχει ξεσηκώσει παγκόσμιες αντιδράσεις.
Μάλιστα, σε δηλώσεις του πριν τρεις εβδομάδες, σε εθελοντές των Αγώνων, ο Ρώσος πρόεδρος είχε πει ότι οι ομοφυλόφιλοι «μπορούν να αισθάνονται ήρεμοι και ασφαλείς» στο Σότσι και είχε υπογραμμίσει ότι δεν πρόκειται να υπάρχουν περιστατικά διακρίσεων κατά τη διάρκεια των Αγώνων.
Ωστόσο, τότε δεν είχε παραλείψει να προειδοποιήσει ότι, βάσει το αμφιλεγόμενου ρωσικού νόμου που απαγορεύσει τη διάδοση «ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας» σε ανήλικους, οι επισκέπτες δεν θα έχουν το δικαίωμα να εκφράσουν τις απόψεις τους σε οποιονδήποτε ανήλικο.
Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα πολλοί ομοφυλόφιλοι στη Ρωσία να δέχονται επιθέσεις και εξευτελισμούς δίχως καμία προστασία από τους νόμους ή το κράτος, ενώ όλοι θυμόμαστε τις Ρωσίδες αθλήτριες Κσένια Ρίζοβα και Τατιάνα Φίροβα, οι οποίες φιλήθηκαν στο στόμα ενώ βρίσκονταν στο βάθρο, περνώντας ένα μήνυμα κατά του αντι-ομοφυλοφιλικού νόμου στη χώρα τους.
rosides
Το απόγευμα της Παρασκευής, λοιπόν, την ώρα που γινόταν η τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, νέοι και νέες συγκεντρώθηκαν έξω από το Καλλιμάρμαρο και υπό αστυνομική επιτήρηση διαμαρτυρήθηκαν «κατά της ομοφοβικής Ολυμπιάδας του Πούτιν».
Δείτε τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο twitter #FromLGBTIQGreeceWithLove:
kalimarmarokalimarmaro2kalimarmaro3
tribune.gr

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ
    ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΩΣ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή