Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ!

ΜΑΘΗΜΑ -ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

"ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ" , αποκάλεσαν οι Τούρκοι το ελληνικό ένταλμα σύλληψης του Φιλιππίδη! 

Η Τουρκική δικαιοσύνη κατεξευτέλισε την δοτή ελληνική..των Σαμαρά και Δένδια.. Διότι:


**Το λαμόγιο ο Φιλιππίδης κατηγορείται... δεν διώκεται για μη αποδειχθέντα τελεσίδικα εγκλήματα κι άρα η κινητοποίηση της Ιντερπόλ, και για τον άλλον κ. Γριβέα, -της αυτής παρεούλας- θά έλεγε κανείς ότι ήταν επιπόλαια, βλακώδης πράξη... Όχι και τόσο διότι οι διαστροφές των κυβερνώντων είναι ατελεύτητες. Βλέπουμε καθημερινά διώξεις πολλών λαμόγιων, τρωκτικών του δημοσίου χρήματος, αλλά γίνονται για το θεαθήναι...Για να κοροϊδέψουν τον άμυαλο λαό! Οι εμφανιζόμενοι ως κατηγορούμενοι και μάλιστα όταν τους προφυλακίζουν με έωλα νομικά επιχειρήματα είναι βέβαιο, πως θα τη σκαπουλάρουν στο φινάλε! ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΌ, αποκάλεσαν οι Τούρκοι το ελληνικό ένταλμα σύλληψης του Φιλιππίδη! 
ΟΙ Τούρκοι όμως φαίνεται ότι είναι σοβαροί και ξεβράκωσαν τους ΄Ελληνες τσαρλατάνους.
Κοντολογής είπαν:
--Τι μας στέλνετε Ρε Γραικοί, αυτά τα κωλόχαρτα Ε; Υποψιάζεστε ότι ο Φιλιππίδης έχει διαπράξει κάποια εγκλήματα; Με υποψίες εμείς στην Τουρκία δε κινούμαστε. ΄Εχετε επίσημα κάποια καταδικαστική απόφαση σε βάρος του; Αν όχι ...Κάντε στη μπάντα. 
Κι έτσι άφησαν ΕΛΕΥΘΕΡΟ τον Φιλιππίδη που κρατούσαν στις φυλακές για περίπου ένα μήνα!
Ο Έλληνας αναγνώστης , εκτός από όσα σημειώνουμε πιο πάνω, πρέπει να γνωρίζει ότι οι Τουρκαλάδες .. είναι παζαρευτάδες και επεχείρησαν ...το φρούτο Φιλιππίδη ...να τον ανταλλάξουν με κάποια μπουμπούκια που κρατούνται στις ελληνικές φυλακές!
Εν τάξει αιωνίως μπαμπέσηδες είναι... αλλά οφείλουμε να δεχτούμε πως με την απελευθέρωση του Φιλιππίδη .. έδωσαν  νομικά ρέστα προς τους αιθεροβάμονες, τυχοδιώκτες ευκαιριακούς που κάνουν κουμάντο στην ταλαίπωρη Ελλαδίτσα μας! 
hellasnews-agency.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου